6 dolog, amit sose tegyél szex előtt

2021. 01. 24.

Akad néhány dolog, ami teljesen tönkreteszi az élvezetet az ágyban. Íme hat dolog, amit igyekezz mindenképp elkerülni, ha szíved választottjával összebújnátok.

Ne edd tele magad

A szex akkor jó és élvezetes, ha vadul és szabadon mozoghattok. Ha teleeszed magad, csak feküdni bírsz majd a hátadon, ez pedig egyáltalán nem szexi. Nehezen emészthető dolgokat még véletlenül se egyél, ha tudod, hogy együttlétre számíthatsz, inkább nassolj egy kis gyümölcsöt vagy tolj be egy salátát.

Teli hólyaggal bele se vágj

Ha tele a hólyagod, biztosan nem fogod élvezni a szexet, ezért keresd fel a mosdót, mielőtt belevágtok.

people 2588172 640
Forrás: Pixabay

Túlmenni a szalonspiccen

Egy kis hangulatoldó borozás még belefér, hogy oldja a feszültséget, de túlzásba még véletlenül se vidd. Nincs annál kiábrándítóbb, ha a párod részegen hortyog melletted, ráadásul a szexuális teljesítőképességedet is veszélybe sodrod.

Aláásni a saját önbizalmad

Még véletlenül se méregesd magad kritikusan a tükörben a nagy pillanat előtt, és ne kezdd el keresni magadon a hibáidat. Érezd magad szexinek, hidd el, a másik is így fog látni.

Túltolni a sminket

Maradj a jól bevált sminkreceptednél. Ne most próbáld ki a legújabb rúzs- vagy szemceruza-trendeket, mert az neked is szokatlan lenne, és végig kellemetlenül éreznéd magad.

A tennivalókon kattogni

Még véletlenül se kezdj el azon agyalni, mi mindent kellene még csinálnod, mert azzal teljesen megölöd a hangulatot. Lazulj el és add át magad a pillanatnak, minden mást pedig nyugodtan elengedhetsz néhány órára.

Borítókép forrása: Pixabay