A kutyád neve rólad is elárul valamit

2021. 04. 22.

Te mi alapján nevezted el négylábú kedvencedet? Nem csak a kutyád szempontjából lényeges ez, ugyanis a személyiségedről is árulkodik.

Bella, Fifi, Katalin hercegné vagy Buksi? Annyi jó név van, amik közül választhatnak a gazdik egy olyat, ami tökéletesen passzol kutyájukhoz, és pont a sok lehetőség miatt olyan bonyolult megtalálni a tökéletest. Amikor kiválasztottad, hogyan fogod a kedvencedet, akkor bizony nem csak róla kommunikálsz a világ felé valamit, hanem magadról is, hiszen van összefüggés az állatod neve és a saját személyiséged között.

Ha a kutyusnak étel neve van

Az Áfonya, Málna, Süti és hasonló finomságok gyakori nevek kutyák esetében, ahogy az angol változatok is, mint a Ginger vagy a Honey. A kaják a legtöbb emberből pozitív érzéseket váltanak ki, így, aki a kedvencét így nevezi el, általában optimista, sugárzik belőle a kedvesség, és imádja élvezni az életet, jókat enni, nem sietni, és megélni minden pillanatot.

Az ilyen nevet adók humorosak, szociálisak és szeretik a cuki dolgokat.

Kim Kardashian egyik kutyájának is étel inspirálta neve van, Sushi.

Kimkardashian
Kim és SushiKép forrása: Youtube

Ember nevű eb

A Max, Liza, Bobby, vagy épp Sanyika nevű állatok gazdáiról elmondható, hogy nem csak emberi nevet adtak nekik, de humánként is kezelik őket. Úgy imádják kiskutyájukat, mintha ember lenne, rendszeresen beszélnek hozzájuk, és elmondják nekik érzéseiket, megosztják velük a napjukat.

Az ilyen gazdák szeretik megfigyelni az embereket, szociálisan érzékenyek, őszinték és törődnek másokkal.

Közéjük tartozik például Adele, akinek a kutyusát Tinának hívják.

Adele
Adele és TinaKép forrása: Youtube

Maci kutya?

Nem ritka, hogy más állatokról nevezi el az ember kutyusát, például Maci, Röfi vagy épp Panda.

Ezek a gazdik általában sportosak, realisták, hideg fejűek, nem ijedősek, és mindig racionálisan gondolkoznak. A nehéz helyzetek sem okoznak gondot nekik, és nagy feladatmegoldók.

Így tett Justin Theroux is, aki gyönyörű kutyáját Kumának hívja, ami japánul medvét jelent.

Justintheroux
Justin és Kuma Kép forrása: Instagram/@justintheroux

Őfelsége, a királyi családtag

Ha Queen, Hercegnő, Báró vagy hasonlóan elit titulus nevet kapott a kutyusod, akkor te egy rajongó típus vagy.

Könnyen elérzékenyülsz, imádod, ha téged is hercegnőként kezelnek, és büszke vagy érzelmeidre. Sosem tartod cikinek sírni vagy nyíltan idegeskedni. Büszke vagy arra, amit elértél, és a számodra fontos emberekre és állatokra is.

Könyv vagy filmszereplő, esetleg celEb

Ha az állatod egy karakter nevét kapta, például Hermione, Rómeó vagy épp Yoda, akkor te azok közé tartozol, akiket nehéz lenyűgözni.

Ha valakinek sikerül levennie a lábadról, az épp olyan különleges ember, amilyenre vágysz, hiszen számodra lényeges az extravagancia, és az, hogy egyedi lehess. Intelligenciád verhetetlen, és erre büszke is vagy.

Ilyen például Zooey Dechanel is, aki Zeldának nevezte el egyik kutyáját.

Zooeydechanel
Zooey Dechanel és ZeldaKép forrása: Instagram/zooeydechanel

Borítókép forrása: Pexels