Barion Pixel Ajándékozz szépülést és kikapcsolódást! – Coloré

Ajándékozz szépülést és kikapcsolódást!

2021. 12. 13.

Ajándékozni nem bonyolult, de jó és személyre szabott meglepetést átnyújtani annál nagyobb feladat.

Sokaknak okoz fejtörést a karácsonyi ajándékok beszerzése. Ha ugyanis úgy igyekszünk választani, hogy figyelembe vesszük a személyiséget, az érdeklődési kört és a tökéletességre törekszünk, akkor az időt és energiát vesz igénybe. Persze letudhatjuk úgy is a beszerzést, hogy nem sokat foglalkozunk az egyéni igényekkel és csak veszünk valamit. Nos, most nem erről a hozzáállásról lesz szó.

Szépnek lenni, kipihentnek, felüdültnek érezni magunkat nagyon jó érzés. Azonban az év végi hajtás végképp felemésztheti energiatartalékainkat. Fáradtak, nyúzottak és akár ingerültek lehetünk. Talán ezt a szeretteink is látják rajtunk és a figyelmesség jegyében olyan ajándékkal lepnek meg, amely kényeztetést kínál testnek és léleknek.

Figyelj és gondoskodj!

Számodra az igazi örömet az adja, ha tényleg egyénre szabott figyelmességet nyújtasz át karácsonykor? Ha azt tapasztalod, hogy a környezetedben van olyan, aki fáradtnak, elcsigázottnak tűnik, akkor adj neki szépséget szolgáló, kényeztető meglepetést. De hogyan?

Kozmetikai kezelés
Pihentető és szépítő kozmetikai kezelés / kép forrása: Pexels

Sok munkahelyen nem gyaloggalopp az év utolsó hónapja. Plusz teherként nehezedik az emberekre az ünnepi készülődés. A folyamatos mentális és fizikai megterhelés mellett még a téli hónapokra jellemző megbetegedések is nehezítik az életet. Nem csoda, ha az ünnepekhez közelítve már felélik minden energiájukat.

És itt jössz te. Azaz itt jöhetsz te a kiváló ajándékoddal.

A különböző kozmetikai márkák ügyelnek arra, hogy ne fájjon a fejünk a piperecikkek összegyűjtésén. Kész összeállításokkal segítenek a választásban. Ez még mindig nem a legszemélyesebb megoldás. Amennyiben te is így gondolod, akkor keresd fel a megajándékozandó személy fodrászát és vásárolj nála ajándékutalványt, amelyet majd felhasználhat. Ugyanezt lehet tenni a kozmetikusnál, manikűrösnél, masszőrnél is.

Masszázs ajándékba
Relaxáló masszázs ajándékba / kép forrása: Pexels

Ajándékozhatsz olyan szépészeti kezelést, amely a fogyást, bőrfeszesítést, izmosodást segíti. Ez egy vékony jég és érzékeny területre sodorhat, ezért csak olyannak adj át ilyen utalványt, akiről biztosra tudod, hogy nem venné zokon. Sőt örülne. A teljesség igénye nélkül szóba jöhet az úgynevezett PowerShape2 kezelés, amely egyszerre használja a multi- és bipoláris rádiófrekvenciát, a lipolézer technológiát és a vákuum erejét. Vagyis segíti a zsírbontást, gyorsítja a vérkeringést, kezeli a narancsbőrt és megfiatalítja a bőrt.

Egy másik testkezelés, a Veshape is a bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazza, mellette pedig az infravörös fényenergiát és a nyomásterápiát, kiegészítve a hagyományos masszázzsal. A kezelés során a fény és a rádiófrekvencia hatására felmelegednek a bőr mélyebb rétegei és az oxigéncserével segíti a zsírsejtek méretének csökkentését. Vagyis hatékony a narancsbőr kezelésében, feszesebb bőrt ad, körméretcsökkenést jelent, valamint a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere fokozódik.

Ez csak néhány tipp, de ha még mindig úgy érzed, hogy nem látsz tisztábban, hogy milyen ajándékutalványt vagy csomagot kellene választanod, akkor nézz szét például a Feldobox, Meglepkék, Élménypláza vagy a Kártyapláza oldalán, ahol tematikus gyűjteményben találhatod meg a szépséggel kapcsolatos ajánlatokat.

Gépekben a szépülés lehetősége

Az idő nagyon fontos tényező ebben a pörgős világban. Emiatt nehezen szánjuk rá magunkat olyan tevékenységekre, amely időponthoz kötöttek, akár órákat igénybe vevő folyamatok. De mi van akkor, ha a szépészeti kezelést otthon is el lehet végezni? Erre adnak lehetőséget az egyszerűen használható kozmetikai kisgépek:

A szőrtelenítés már rég nem csak borotválást jelent. A szőrtelenítő gépek széles választéka áll rendelkezésre, hogy hatékony és biztonságos megoldással távolítsák el a nem kívánatos szőrszálakat. Sőt egyes eszközök a végleges megoldást kínálják fel. A szőrzet eltávolításában a gyantázás is egy megoldást jelent. Ma már a szettben kapható gyanta szettel (gyantamelegítő készülék, melegíthető testgyanta) akár otthon elvégezhető a heteken át tartós szőrtelenítés.

Szőrtelenítési megoldások
A szőrtelenítés megoldásai / kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

A friss és fiatalos bőr megőrzésének érdekében is többféle arckezelő készülék választható:

  • ránctalanító és arcápoló készülékek,
  • ultrahangos ~,
  • lézeres ~,
  • szemkörnyékápoló ~,
  • vákuumos ~,
  • hideg/meleg terápiás ~,
  • EMS ~,
  • fényterápiás LED maszk,
  • multi-RF és RF rádifrekvenciás ~.
Otthoni arckezelő LED maszk
A bőr fiatalítását, regenerálást segítő LED maszk / kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

A narancsbőr elleni küzdelemben segíthetnek az otthoni alkalmazású anti-cellulit masszírozó és alakformáló készülékek, amelyek között van vákuummal és rádiófrekvenciás megoldással dolgozó.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix