Barion Pixel Adele Instagramon is hivatalossá tette új kapcsolatát – Coloré

Adele Instagramon is hivatalossá tette új kapcsolatát

2021. 09. 19.

Bár eddig sem titkolták, a sztárvilágban megszokhattuk, hogy minden akkor lesz hivatalos, ha azt az Instagramon is közzéteszik.

Adele az elmúlt hónapokban elsősorban nagy átalakulásával került a címlapokra, majd pár hete robban a hír, hogy egy kosármeccsen mutatkozott kéz a kézben Rich Paul sportügynökkel.

Brit Awards 2016 Press Room London
Forrás: Northfoto

Ettől függetlenül sem ő, sem a férfi nem erősítették meg a pletykákat, miszerint egy párt alkotnának. Legalábbis eddig, ugyanis a Grammy-díjas énekesnő legújabb Instagram posztjában találni egy közös képet a 39 éves férfival, ami bizony azt jelenti, hogy a sztár és új választottja a nagy világ előtt is felvállalják a szerelmüket.

Az énekesnő egyszerűen lenyűgözően fest a képeken. Igazi dívaként ragyog, akiről süt, hogy boldogabb már nem is lehetne. Párjával a hírek szerint remekül kiegészítik egymást, sőt Rich még Adele kisfiával, Angeloval is sok időt tölt. Hogy pontosan mióta tart a szerelem köztük, nem tudni, de annyit igen, hogy jelenleg el sem tudják képzelni egymás nélkül az életüket, így elég valószínű, hogy az összeköltözéssel sem fognak sokat várni.

Adele egyébként három év házasság után 2019-ben jelentette be, hogy elválik férjétől, Simon Koneckitől, ám hivatalosan csak idén tudtak pontot tenni a kapcsolatok végére.

Forrás: pagesix.com