Barion Pixel A szingliség nem rossz, több sztár is osztja ezt a nézetet – Coloré

A szingliség nem rossz, több sztár is osztja ezt a nézetet

2024. 10. 26.

A szingliség egy állapot, amelyen lehet változtatni. Csakhogy sokaknak bejön.

Nem egy rögzített és megmásíthatatlan családi állapot szinglinek lenni. Egy rossz kapcsolatból kikecmergő számára például felüdülés. A hirtelen és megmagyarázhatatlan szakítás utáni egyedüllét azonban fájdalmas lehet.

Azt gondolnánk, hogy a sztárok körül mindig nyüzsögnek az emberek, így a párválasztás is egyszerű számukra. Ebben lehet némi igazság, de a hosszú távú kapcsolat egy egészen más terep. Nehéz mindent összehangolni és nem is kell azt erőltetni. Pláne nem szabad összekeverni a szingliséget a magánnyal.

5 sztár vallomása a szingliségről

A 86 éves Jane Fonda három férjet „fogyasztott el” és szerelmi élete sosem volt unalmasnak mondható, hiszen gyönyörű színésznőként körülrajongták a férfiak. Amikor meghalt a 3. férje is, aztán döbbent rá, hogy mindig a férfiak elismerését szerette volna. Mindezt annak tulajdonította, hogy édesanyja korán elhunyt, így nem volt előtti igazi nőkép. Idős korára pedig már egyáltalán nem is akar párkapcsolatot. Fantáziálni azért még lehet.

Diane Keaton fiatalon hitt abban, hogy megtalálja majd a párját, akivel boldogan élnek majd egészen a halálukig. Az élet azonban máshogy alakult számára és soha nem ment férjhez. A boldogságán ez mit sem fakított. A 78 éves színésznő nem is randizik.

Susan Sarandon tudja, hogy az élet folyton változik. Ilyen változásként éli meg azt is, hogy szingli. 2009-ben vált el a férjétől és azóta inkább a saját életére koncentrál mintsem arra, hogy egy másik személyre figyeljen.

Szingli
Kép forrása: Getty Images

Miután Sharon Stone elvált férjétől, sokkal több időt töltött gyermekeivel, családjával és barátaival. Rájött, hogy mennyire élvezi ezt. A randevúzással is felhagyott, mert rádöbbent arra, hogy mennyire nem őszinték az emberek. Az online ismerkedés során többször találta magát szemben a hazugsággal. Mára már ott tart, hogy nem vágyik a játszmázásra, a balhéra.

A ma már 59. évében járó Teri Hetcher egyedülálló nőként is nagyon jól érzi magát. A magány elkerüli. Azóta szingli, mióta 2003-ban elvált férjétől. A színésznő azt vallja, hogy nemcsak akkor lehet valaki boldog és büszke az életére, ha párkapcsolatban, házasságban él. Volt idő, hogy az online társkeresés terepére tévedt, de folyton törölték a profilját, mert azt hitték, hogy valaki az ő nevével, fotójával akar ismerkedni.

Nyitókép forrása: Getty Images