Barion Pixel 23 éve ért véget a Vad angyal – Így néz ki ma a főszereplő, Natalia Oreiro – Coloré

23 éve ért véget a Vad angyal – Így néz ki ma a főszereplő, Natalia Oreiro

2024. 10. 23.

A Vad angyal az egyik legismertebb argentin szappanopera volt, és már több mint két évtizede véget ért.

A Vad angyal az egész világot meghódította: a valaha volt legnézettebb telenovella lett, ugyanis a világ több, mint száz országában vetítették. A siker Magyarországon sem maradt el: külön kiadvány jelent meg a Vad angyalról, kötetben is kiadták, és a főszerepet játszó Natalia Oreiro is a sorozat segítségével lett befutott énekesnő. Több szappanopera-sztárhoz hasonlóan ő is ellátogatott Magyarországra, ahol több eseményen részt vett: koncertet adott és magyar hangjával, Kiss Virággal is találkozott.

Így néz ki most a Vad angyal sztárja

Natalia Oreiro 2024-ben töltötte be negyvenhetedik születésnapját, és a fotók tanúsága szerint remekül néz ki.

Natalia Oreiro alig múlt húszéves, amikor a Vad angyalban szerepelt / Kép forrása: Juan Naharro Gimenez / Getty Images
Natalia Oreiro alig múlt húszéves, amikor a Vad angyalban szerepelt / Kép forrása: Juan Naharro Gimenez / Getty Images

A Vad angyal története valójában Natalia Oreiro fejéből pattant ki. Egy sikertelen szappanopera forgatása után felkereste ötletével Enrique Torres forgatókönyvírót, aki addigra már 19 sikeres sorozat írója volt – többek közt a Magyarországon is bemutatott Celese című sorozaté. Natalia előadta az ötletét, Torres pedig megírta, ebből lett végül a Vad angyal, ami annak idején Magyarországon is megjelent egy könyvsorozat formájában.

Ugyan saját ötlet volt, Natalia Oreiro soha nem gondolta volna, hogy a sorozat sikere Európába is elér. Ő maga is sokszor beleírt a forgatókönyvbe, és az a szabadsága is megvolt, hogy kedvére improvizálhatott. A telenovellát két éven keresztül forgatták, esetenként napi 14 órában.

Ugyan eredetileg 150 részesre tervezték, a nagy sikerre való tekintettel nyújtottak a történeten, így a végén 270 epizódon át élvezhettük a szerelmesek kalandjait.

Az elmúlt húsz évben sok minden történt az egykori szereplőkkel: sokan a mai napig forgatnak, és olyan is van, aki már nincs köztünk.

Nyitókép forrása: Imdb