Barion Pixel Mit üzenhetnek Katalin hercegné páfrányfülbevalói? Íme az ékszerek mélyebb jelentése – Coloré

Mit üzenhetnek Katalin hercegné páfrányfülbevalói? Íme az ékszerek mélyebb jelentése

2024. 10. 12.

Katalin hercegné csütörtökön mutatkozott először nyilvánosan azóta, hogy kemoterápiás kezelése befejeződött.

Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg ellátogatott az angliai Southportba, ahol a nyáron egy Taylor Swift tematikájú tánctanfolyamon egy késes támadás során három fiatal lány életét vesztette. A királyi pár most találkozott a mentősökkel, valamint a három fiatal áldozat szüleivel is.

Katalin hercegné meglepetésként tűnt fel, miközben sugárzott és láthatóan jobb közérzetnek örvend. Vidáman mosolygott elegáns őszi szettjében, mely egy sötét csokibarna hosszú Alexander McQueen (Katalin kedvenc márkája) szövetkabátból állt, padlizsán színű fehér aprópettyes sállal. A füleiben Katalin a dizájner Catherine Zoraida arany páfrány fülbevalóját viselte, amelynek rejtett üzenete van.

Katalin hercegné
Forrás: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images

A márka leírása szerint a páfrány „a kitartás, a rugalmasság és az új kezdetek szimbóluma”, így különösen illő választás erre az alkalomra.

Az újrahasznosított 18 karátos aranyozott ezüstből készült fülbevaló pár évek óta a hercegné ruhatárának egyik alapdarabja.

Legutóbb a 42 éves édesanya a londoni Chelsea Flower Show-n viselte őket május 22-én. A stílusos megjelenést Katalin az egyik szeretett Emmy London Natasha Clutches táskájával és Gianvito Rossi magassarkúval egészítette ki. Férje, Vilmos acélos árnyalatú zakót és nadrágot viselt, valamint feleségéhez passzolva padlizsán árnyalatú pulóvert és hasonló színű velúr őszi cipőt vett fel az alkalomra.

A megrendítő esemény apropóján létrejött találkozóról ezt írta Katalin hercegné az Instagramon:

Továbbra is mindenki mellett kiállunk Southportban. A mai közösséggel való találkozás erőteljes emlékeztető volt egymás támogatásának fontosságáról egy elképzelhetetlen tragédia után. Gondolatainkban és imáinkban maradtok.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images)