Barion Pixel Ezt gondolja a lányairól Gáspár Bea – Coloré

Ezt gondolja a lányairól Gáspár Bea

2024. 10. 09.

Gáspár Bea Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett, melynek során családja is szóba került.

Gáspár Bea a Titkok Ramónával című műsorban beszélt híres családjáról, amit a Bors szemlézett. Mint a TV2 Playre felkerülő interjúból kiderül, Bea csupán húszéves volt, amikor első gyermeke, Evelin született, ám mint mondja, nem érzi úgy, hogy gyermekei érettek lennének egy gyermekre, holott Evelin már harmincéves.

Gáspár Bea családja

Nem tudnám elképzelni, hogy a gyerekeim szüljenek, még akkor sem, ha Evelin harmincéves. Mert még nem érettek rá. Egyik sem. Én sem voltam rá érett, sokat lepasszoltam Evelint, anyuhoz. És ezért egy kicsit lelkiismeret-furdalásom is van.

Mint elismerte, sokszor nem tudta, hogy gyermeke miért sír, ám nem sok segítsége volt, mivel szülei nem tudtak gyakran menni hozzájuk.

Gáspár Bea családjáról vallot / Kép forrása: TV2
Gáspár Bea családjáról vallot / Kép forrása: TV2

A férjem családja és az én családom azok nem jöttek jól ki és olyan kellemetlen volt, hogy anyukámék nem tudtak úgy jönni az anyagi helyzetünk miatt. Az én családom anyagi helyzete meg sem közelítette a Győző családjáét, és ennél fogva mindent ők akartak az uralmuk alatt tartani… Amiért nekik van pénzük.

Mint kiderült, nincs béke a két család között, sőt, olyan is előfordult, hogy az ő szüleit Győzike családja kitiltotta Bea családját a házból.

Az egész beszélgetés a TV2 Playen hallgatható meg.

Nyitókép forrása: TV2