Barion Pixel Ezek a trendek hódítanak jövőre a divat legmenőbb városaiban – Videóval – Coloré

Ezek a trendek hódítanak jövőre a divat legmenőbb városaiban – Videóval

2024. 10. 03.

Még alig léptünk az őszbe, de már a jövő tavaszi és nyári trendekkel jövünk.

Óhatatlanul itt az ősz és a természet árnyalatait viselő öltözékeken kívül a smink és a hangulat is ehhez a trendhez igazodik.

Ám, hogy ez a sötétebb időszak kellemesen túlélhetőbbé váljon, gondoljunk arra, hogy jövő tavasz és nyár mit tartogat számunkra. London, New York, Milánó és Párizs már felvonultatta a legmenőbb trendeket smink terén is.

A jövő haj- és sminktrendje

Hódít a greige

Felejtsd el a matt bőrt, vagy a téglabarna rúzst. A greige fog uralkodni, ami nem más, mint a szürke és a bézs szín egyvelege. A füstös szemhéjat a bőrtónusnál világosabb vagy sötétebb festékkel lehet elérni és még hangsúlyosabbá válhat a tekintet. A szürkés és gesztenyeszínű ajkak hódítani fognak.

Szirének és sellők előnyben

Mintha csak épp most úsztak volna partra és a víz áztatta hullámok simulnak a nő fejére, bőrére. Ennek megfelelően pedig a bőr is csillogó, ragyogó, mintha vizes lenne. A csillám is segít ebben, amely az ajkakon éppúgy feltűnhet, mint az arcbőrön.

Szemceruzával szabadon

A szemceruzával szabad a játék és nemcsak a tusvonalat lehet azzal meghúzni, hanem a szem belső sarkába kis szívecske is készülhet.