Barion Pixel Vajna Tímeát Svájcban kezelik, hogy végre teherbe essen – Coloré

Vajna Tímeát Svájcban kezelik, hogy végre teherbe essen

2024. 09. 27.

Vajna Tímea évek óta küzd azért, hogy anyává váljon, viszont idő közben kiderült, hogy több nehezítő körülmény is van, ami megnehezíti számára, hogy teherbe essen. Az Amerikában élő üzletasszonyt jelenleg egy svájci kórházban kezelik. Erre azért van szükség, mert autoimmun betegsége van, aminek súlyos következménye lehet, ha nem kezelik.

Palácsik Tímea évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen / Kép forrása: Tv2
Palácsik Tímea évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen / Kép forrása: Tv2

– Állandó alhasi fájdalom. 15. altatás. Kiderült, nem csak az endometriózis, hiába a 8 hetes Lupron depo injekció, hanem méhpolip és autoimmun betegség. Mi jöhet még komolyan?! Később részletesen írok, hogy az autoimmun betegség hogy tud akadályozni egy embrióbeültetést. Ha már ennyi mindent végigcsináltam, lehet másoknak is segíteni tudok, hogy mire figyeljenek…

– írta közösségi oldalán Timi egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

Timi szervezetében egy súlyos, az úgynevezett Epstein-Barr-vírus, más néven mononucleosis lappang, amit még 20 évesen kapott el, és örökre a szervezetében marad.

Vajna Tímea / Kép forrása: Youtube
Vajna Tímea / Kép forrása: Youtube

– Az egész szervezetet gyulladásban tartja, így a petefészek antitesteket gyárt saját maga ellen és a természetes ölősejtek száma a többszörösére nő. Ezáltal egy embrióbeültetésnél a szervezet azonnal megtámadja az embriót és elpusztítja. Amerikában lipid, IVIG, szteroid ès LIT terápiát alkalmaznak erre, aminek sajnos vannak kockázatai és mellékhatásai…

Ťimi jelenleg a világ egyik legjobb immunológus szakorvosához jár Zürich-ben. Elmondása szerint erre azért van szüksé, mert a betegsége akár rákot is okozhat.