Barion Pixel Így változtatja meg a brit királyi család karácsonyát Katalin hercegné betegsége – Coloré

Így változtatja meg a brit királyi család karácsonyát Katalin hercegné betegsége

2024. 09. 25.

Katalin hercegné betegsége felbolygatta a királyi család életét, és lehet, hogy még a karácsonyi ünnep is más lesz, mint amit megszoktak.

Katalin hercegné 2024. tavaszán jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd. Azóta számos kezelésen túlesett, és lassanként újra visszatér a munkába. Mindennek ellenére a karácsonyi ünnep kimenetele kérdéses, hiszen nem tudni, hogy a hercegné mennyire fog tudni részt venni az ünnep, a királyi család számára kötelező elemein.

Katalin hercegné és a karácsony

A hercegné számára rendkívül fontos a karácsony, hiszen ahogyan bármely más édesanya, a gyermekei szemében azt a csillogást látja, amit csakis a karácsony csodája hozhat elő. Katalin 2021. óta minden év decemberében megszervezi a Carols At Christmas nevű koncertet, melyben nemcsak énekesek és zenészek, hanem maga Katalin is fellép.

A koncert eddig minden évben hatalmas siker volt a nézők körében, éppen ezét a brit ITV nagyon drukkol annak, hogy Katalin az év végére ereje teljében legyen, és ismét fellépjen a koncerten. A műsort általában már év elején elkezdik szervezni, ám a hercegné betegsége mindent átírt, és most bizonytalanul várják, hogy év végére ismét zongora mögé tud-e ülni.

Az idei műsorról még nincsenek hírek, de úgy tudni, hogy A-listás hollywoodi sztárok teljesen ingyen vállalják, hogy vallási szövegeket olvasnak fel a Westminster Apátságban karácsony alkalmából.

Vilmos nagyon várja, hogy Katalin hercegnét ismét a zongora mögött lássa / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images
Vilmos nagyon várja, hogy Katalin hercegnét ismét a zongora mögött lássa / Kép forrása: WPA Pool / Getty Images

Természetesen Vilmos nagyon szeretné, hogy a felesége legyen olyan jól, hogy a három év alatt hagyománnyá duzzadt eseményen ő is részt vehessen. A hercegnének jelenleg vannak jobb és rosszabb napjai, de karácsonyi még van idő, így reménykedhetünk abban, hogy ismét régi önmagaként fog tündökölni.

Forrás: Fox News.

Nyitókép forrása: Getty Images