Barion Pixel Ifj. Schobert Norbi dalra fakadt, Rúzsa Magdi meg ki… – Coloré

Ifj. Schobert Norbi dalra fakadt, Rúzsa Magdi meg ki…

2024. 09. 23.

Az ország egyként szereti Rúzsa Magdit, ám most mégis olyat mondott, ami többeknél kiütötte a biztosítékot. Ifj. Schobert Norbi a Megasztár zsűrije elé állt és ezt a zsűri egyetlen női tagja nem hagyta szó nélkül.

A Schobert család az egészséges életmód híve és ezt a három csemete ugyanúgy éli a mindennapokban, mint a szüleik. Csakhogy az, amit a fitneszguru házaspár családjából látunk az, amit megengednek láttatni.

Az ifjabbik Norbi dalra fakadt

Azon meg sem lepődünk, hogy a Sztárbox felkeresését elfogadta tavaly ifj. Shcobert Norbi, idén pedig Lara áll majd ringbe.

A 12 éves kihagyás után újra műsorra tűzött Megasztár azonban egy egészen más világ. Azt gondolnánk, hogy a sportos családnak semmi köze sincs ehhez a műfajhoz. A tehetségkutató selejtezőjének első adásán éppen ezért okozott hatalmas meglepetést a Schobert házaspár középső gyermeke.

Rúzsa Magdi nem rejtette véka alá a véleményét

A zsűri tagjai mind gyakorlott zenészek, előadók, hiszen a hitelesség szempontjából is nagyon fontos ez. Éppen ezért a szavaikat nem csak érdemes megfogadni, ám se hitegetni, se hiú ábrándokat nem akarnak kergettetni. Az ifjabbik Norbi megjelenése megdöbbentett mindenkit, és bár kellemes meglepetést okozott, nem volt egyértelmű a továbbjutása.

Rúzsa Magdit és Papp Szabit is meglepte a sztárcsemete éneklése, azonban számukra ennél több kellett volna. Ők ketten nem engedték tovább – írja a Femina.

Bajban vagyok. Tényleg bajban vagyok, mert én az előadás közben a testbeszédet figyelem. És olyankor mindig elkezdek vívódni, amikor valakinek sokkal nagyobb, és sokkal több minden van a hátizsákjában, mint amit elmond. És elég ahhoz egy állandó ökölbe szorított kéz, hogy ezt valaki észrevegye, aki akar látni téged. Nem tudom azt mondani, hogy ez egészében jó volt. Azt tudom mondani, hogy voltak érdekes pillanatok. Szóval nem egyszerű a döntés… Valahol én most téged rettentően féltelek is!

A kommentszekcióban azonban megérkeztek Norbi védelmezői és támadni kezdtél Rúzsa Magdi szavait. A rajongóknak mégsem lehet panaszra okuk, ugyanis Norbi továbbjutott.

Nyitókép forrása: RTL