Barion Pixel Jon Bon Jovi lebeszélt egy nőt az öngyilkosságról a nashville-i hídon – Coloré

Jon Bon Jovi lebeszélt egy nőt az öngyilkosságról a nashville-i hídon

2024. 09. 12.

Jon Bon Jovi Nashville híres John Seigenthaler gyalogos hídjánál mentette meg a nőt, miközben épp klipforgatást tartottak volna.

Jon Bon Jovi miközben a „People’s House” című dalához forgatott videoklipet, csapatával észrevettek egy nőt a híd szélén, a korlátba kapaszkodva. A 62 éves zenész beszélgetésbe elegyedett vele, és egy másik járókelő segítségével sikerült őt visszavezetni a biztonságos részre. Bon Jovi nem nyilatkozott az esetről, tiszteletben tartva a nő privát szféráját.

A zenész korábban képzést kapott a válsághelyzetben lévő emberekkel való kommunikációról a Jon Bon Jovi Soul Alapítvány révén, így most ezt alkalmazni tudta, mindenki szerencséjére.

Az említett alapítvány célja, hogy „felismerje és maximalizálja az éhezés, a szegénység és a hajléktalanság által sújtott emberekben rejlő potenciált azáltal, hogy segítséget nyújt olyan programok létrehozásával, amelyek élelmiszert és megfizethető lakhatást biztosítanak, illetve támogatják a szociális szolgáltatásokat és a munkahelyi képzési programokat is számukra.” – áll a szervezet honlapján.

A szívbe markoló esetről videó is készült, amit a Metropolitan Nashville Rendőrkapitányság megosztott.

A rendőrség Facebook oldalán egy bejegyzésben is ünnepelte Bon Jovi cselekedetét:

Bon Jovi segített rávenni a nőt, hogy biztonságosan jöjjön le a Cumberland folyó feletti párkányról. Mindnyájunkra szükség van, hogy segítsünk egymás biztonságának megőrzésében.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Theo Wargo/Getty Images