Barion Pixel A Netflix A tökéletes pár című sorozatának főhőse, Eve Hewson egy A-listás rocksztár lánya – Coloré

A Netflix A tökéletes pár című sorozatának főhőse, Eve Hewson egy A-listás rocksztár lánya

2024. 09. 11.

Az új drámasorozat Elin Hilderbrand bestseller regényén alapul, ami egy rejtélyes gyilkosságot tár fel a milliárdos Winbury családban.

Nicole Kidman, Liev Schreiber, Meghann Fahy, Dakota Fanning a főszereplői annak a sikerszériának, ami most rabul ejtette a nézőket a Netflixen. A történet egy befolyásos, gazdag család titkait tárja fel, miután egy vendéget holtan találnak a nantucketi birtokukon, ráadásul egy nagy horderejű esküvői hétvégén.

Az A-listás szereplőgárdával még egy nem szokványos főcímet is felvettek, amin mindenki táncol, ez a videó és adaptáció pedig már virálisan terjednek a közösségi médiában. A legnagyobb figyelmet Kidman mellett a sorozat főszereplője, Eve Hewson kaja, akinek neve a sorozat bemutatása óta az A-listás hírességek közé emelkedett.

Azonban kicsit utána járva kiderül, a 33 éves színésznő egész életében A-listás körökben mozgott, hiszen nemcsak olyan nagy projektekben szerepelt, mint a Bad Sisters és a Pillangó, hanem egy nagyon híres családból is származik.

Eve Hewson ugyanis nem más, mint a U2 frontembere, Bono (Paul Hewson) lánya. Hewson korábban már beszélt arról, hogy milyen volt hírességek környezetében felnőni, és milyen nehézségekkel járt az, hogy nem tudta, az emberek őt magát kedvelik-e, vagy a családja miatt keresik a társaságát.

Eve Hewson
Forrás: Maury Phillips/gettyimages

Nem igazán hiszek mások véleményében, magamból kellett megtanulni megerősítést nyernem. Nyilván hatással van rám, ki mit mond, de megtanultam bízni magamban, bízni az ösztöneimben és az ízlésemben, az a lényeges. Amikor az emberek odajönnek hozzám, és azt mondják: Te vagy az a bolond feleség abból a Netflixes sorozatból, akkor azt gondolom: felismernek engem és a munkámat és valószínűleg fogalmuk sincs a családi összefüggésekről, vagy nem is érdekli őket. Ez egy jó érzés.

– mesélte Eve Hewson a New York Times-nak.

Forrás: Marie Clair
Borítókép forrása: Netflix