Barion Pixel 31 éves Gömöri András Máté és majd szétcsattan – Képekkel, videókkal – Coloré

31 éves Gömöri András Máté és majd szétcsattan – Képekkel, videókkal

2024. 08. 29.

A ma szülinapos Gömöri András Mátét így köszöntjük.

Augusztus 29-e egy áltagos nyárvégi nap lehet, de Gömöri András Máté életében hatalmas jelentősége van, hiszen ezen a napon született. Ma 31 éves a magyar színész és sportoló.

Gömöri András Máté, boldog születésnapot kívánunk!

Szikszón született 1992. augusztus 29-én. Már gyermekként is vonzotta a színpadi világ, hiszen a Miskolci Nemzeti Színház színpadára már 12 évesen felállhatott, ennek ellenére elektrotechnikusnak készült. Életét azonban annyira áthatotta a színházi élet, hogy később is kikacsingatott a színjátszás felé. Tagja volt egy amatőr színházi társulatnak, énekelt kórusban és bár tanulmányait eleinte nem ezen az úton folytatta, mégis vágányt váltott és jelentkezett a Színház és Filmművészeti Egyetemre.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla
Gömöri András Máté és felesége, Polyák Lilla / Kép forrása: RTL

Tehetsége énekhangjában is megmutatkozik, ennek köszönhetően megmérettette magát az Országos Musical Bajnokságon, amelyet meg is nyert, ezzel egyenes út vezetett az Országos Musical Kurzusig. Később a Budapesti Operettszínház színpadára is felállt.

Színházi szerepei mellett sokan leginkább tévés szereplései miatt ismerik, hiszen olyan sorozatokban láthattuk, mint a Barátok közt, A mi kis falunk, a Drága örökösök vagy a Keresztanyu.