Barion Pixel Blake Lively méregdrága ruhájáról beszél mindenki: eszméletlen mennyibe kerül – Coloré

Blake Lively méregdrága ruhájáról beszél mindenki: eszméletlen mennyibe kerül

2024. 08. 18.

A sugárzóan szép színésznő, Blake Lively egy igen komoly és megrázó témájú filmmel debütál a mozikban.

Blake Lively a főszereplője az It Ends With Us című drámának, mely egy bántalmazó kapcsolatról szól, a hozott mintáinkról, a trauma meghatározó erejéről, szerelemről, ragaszkodásról és a döntések súlyáról. Főszereplő társai a Velünk véget ér című regényadaptációban Justin Baldoni, Jenny Slate és Brandon Sklenar.

A Leicester Square, London központjában egy hollywoodi királynőhöz illő pompába öltözött, tele virágokkal. Ugyanis ez volt az első brit premiere a pszichodrámának, amelynek már az előzetese is megborzolja az ember lelki húrjait.

Blake Lively
Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images

A 36 esztendős színésznő lenyűgözően nézett ki elegáns virágos ruhájában – ez a visszatérő elem ugyanis, mivel a filmben Lily karaktere virágboltos. Az aktuális promóciós körút során Blake Lively zsinórban adja az interjúkat és fogadja a bókokat illetve köszönti az érdeklődőket. Ez a lélegzetelállító outfit már az ötödik volt a nap során, amit viselt.

A 30 000 font (14 M forint) értékű ruha egy ízlésesen testhezálló, földig érő Tamara Ralph kreáció, jellegzetes Bardot-részletekkel és a dekoltázsát részben felfedő szirmokból kibomló lejtős kivágással.

A csodaruha a tervező legújabb, 2024/2025-ös őszi-téli couture kollekciójából való, amelyet a nyár elején mutattak be a Párizsi divathéten.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jeff Spicer/Getty Images for Sony Pictures