Barion Pixel Tragédia: hetekig kereste Tenerifén a 19 éves fiát a kétségbeesett anya, de már késő volt! – Coloré

Tragédia: hetekig kereste Tenerifén a 19 éves fiát a kétségbeesett anya, de már késő volt!

2024. 07. 17.

Édesanyja sokáig kereste a Tenerifén eltűnt fiát, de nem járt sikerrel: csupán holttestét láthatta viszont.

Nemrégiben egy Tenerifén történt emberrablásról számoltunk be, amikor is egy aggódó édesanya kereste az eltűnt fiát. Most egy holttestet találtak azon a területen, ahol Jay Slater eltűnhetett. Az internet népe találgatta, hogy mi történhetett a fiúval, és a holttest előkerülése után olyan kérdéseket tettek fel az önjelölt Sherlock Holmesok, hogy volt-e a közelben Rolex, vagy olyan ruhadarabok, amik hozzá köthetőek.

A tenerifei tragédia

A 19 éves turistát egy 12,000 font értékű Rolex ellopásával hozták kapcsolatba, ugyanis emiatt tört ki a verekedés a Papagayo Beach Clubban, ahol a fiatal férfi június 17-én bulizott. Jay aznap éjjel rejtélyes módon eltűnt, és édesanyja hiába kereste, egy hónappal az eltűnése után vélhetően őt találták meg holtan.

A tenerifei rendőrök nagy erőkkel keresték az eltűnt fiút / Kép forrása: Getty Images
A tenerifei rendőrök nagy erőkkel keresték az eltűnt fiút / Kép forrása: Getty Images

A sejtések szerint a férfi valóban ellopott egy Rolexet, ezért mondta azt a barátjának, hogy elmegy sétálni egy gyalog tizenegy órányival távolabbi helyre. A fiú posztolt egy Snapchet-részletet, amiben leírta, hogy eltulajdonította az órát, és vélhetően emiatt indult útnak, hogy nehogy elkapják tettéért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy van-e idegenkezűségre utaló jel.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images