Barion Pixel Varga Barnabást gyönyörű párja ápolja – Coloré

Varga Barnabást gyönyörű párja ápolja

2024. 06. 25.

Fel a kezeket, aki a magyar válogatottnak drukkol! És fel a kezeket azoknak, akik Varga Barnabásért szorítanak!

Sokan vannak, akiket a foci nem köt le se televíziós programként, se sportként, de talán még közülük is jópáran nyomon követték a magyar futballválogatott legutóbbi játékait. A legemlékezetesebb és egyben a legtragikusabb pillanat kétségtelenül Varga Barnabás balesete volt.

A pillanat tört része alatt

A magyar csapat vérre menő küzdelmet folytatott Skócia ellen az Európa-bajnokságon, amikor a skót kapuhoz közelítve, annak kapusával olyan szerencsétlenül ütköztek, hogy abból eszméletvesztéssel végezte a magyar labdarúgó.

Percekig nem lehetett tudni, hogy pontosan mi történt, de a földön fekvő magyar játékos és a körülötte lévő csapattársai azt sejtették, hogy valami nagyobb gond történt. A játékos eltakarása még nagyobb bajt sejtetett.

Varga Barnabás csúnya sérülése

Csak később derült ki, hogy az ellenfél kapusa, Angus Gun olyan szerencsétlenül találkozott össze a magyar középcsatárral, hogy Barnabás nemcsak eszméletét vesztette, de arca szó szerint összetört.

Ma már az is ismert, hogy agyrázkódást szenvedett, emellett az arckoponyája is összetört több helyen. Erről a focista barátnője, Laura így mesélt a Fradinak:

Nem lehet leírni mit éreztünk, az egész egy rémálom volt, nem is szeretnék erről beszélni. A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, ma délután a műtéten is túl esett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni.

Azóta már átesett egy beavatkozáson is, amely után lábadozik és a szerelme arról tájékoztatta a sportolóért izgulókat, hogy Barninak most pihennie kell, de rendbe fog jönni.

Nyitókép forrása: Getty Images