Barion Pixel Komódok kiváló minőségben (X) – Coloré

Komódok kiváló minőségben (X)

2024. 06. 13.

Legyen akár szó akár a nappaliról, a hálószobáról vagy az étkezőről, egy komódnak mindig jó hasznát vehetjük. Elegáns megoldást nyújt a tárolásra, és remekül beilleszthető bármely stílusú otthonba.

Otthonunk ékköve is lehet a komód

A komódról általában a tárolás jut eszünkbe, amikor azonban meglátjuk a Prémium bútoráruház olasz komód kínálatát, hamar rájövünk, hogy otthonunk ékköve is lehet.

Ilyen az az olasz négyajtós EOS fehér komód is, ami rendkívül praktikus, összeszerelése nagyon egyszerű, nem kell hozzá szakember. A négy ajtó mögött pedig rengeteg holmi elfér, és a komód tetején is tudunk dísztárgyakat, virágot tárolni.

Tárolás és dizájn

Vagy itt van a MIRO, ami szintén egy négyajtós komód, közel két és fél méteres szélességgel. Igazán meghatározó bútoreleme lehet ez a nappalinknak, hisz a napjainkban divatos letisztult, sima felület helyett ennek különleges mintázata van. Mint ahogy a SKY fehér-virágmintás modellnek is, mely modern és izgalmas választás.

Különleges látvánnyal vonzza a tekintetet a Prisma komód is, két- vagy négyajtós kialakítással és középen egy üvegpolccal. A melegebb színek kedvelőinek pedig kiváló választás lehet a Dama komód, mely sonoma tölgyből készült, és 3D ajtajai szintén lenyűgöző látványt nyújtanak.

Hangulatos megjelenést nyújt az URBINO modell, mely két ajtóval, két fiókkal rendelkezik és 184 centiméter széles. Egy plusz nyitott tároló még jobban feldobja az egyébként is elegáns és stílusos látványt.

A sötétebb színek kedvelőinek

Még mindig hódítanak a sötét színek a lakberendezésben, így a komódok esetében is. Ilyen a szürke csíkos felülettel rendelkező négyajtós CHARME. Modern és klasszikus környezetben is jól mutat, igazi jolly joker.

Hangsúlyos eleme lehet nappalinknak a GLAMOUR fekete komód, mely szintén négyajtós, az üveges tárolókkal pedig még különlegesebb látványt kínál. Fehér változatban is elérhető egyébként ez az olasz, glamour hangulatú bútordarab.

A fekete után pedig következzen egy szürke. Ez a SKY, aminek különlegessége abban rejlik, hogy ez egy fehér-beton komód négy ajtóval. Több szempontból különleges a DAMA bútor oxidált változata, melynek frontja hangulatos mintázattal bír, és a kétajtós és kétfiókos változat mellett nagyobb kivitelben is elérhető.

Rusztikusabb hangulatot kínál a PALMA Sherwood, mely két ajtóval és három fiókkal rendelkezik. A felülete tölgy, így igazán egyedi megjelenést nyújt, természetközeli otthonokban különösen szépen mutat. Ehhez hasonló a MILANO modell, mely szintén kétajtós és háromfiókos, azonban letisztultabb, így a modernebb otthonokban is megállja a helyét.

De itt van a magasfényű Basic termékcsalád is, modern és letisztult hangulattal, ha pedig szeretnénk ötvözni a modern hangulatot a természetes anyagokkal, akkor a Chiaro lesz az ideális választás, melynek fa és lakkozott fekete felületei modernek és klasszikusak egyben.

A Prémium bútoráruház kínálatában a klasszikustól a modernig sokféle komódot megtalálunk, így mindenki meglelheti az otthona és saját stílusához illőt.