Barion Pixel Dekoratív kerti hangulatvilágítás, amely meleget is ad (X) – Coloré

Dekoratív kerti hangulatvilágítás, amely meleget is ad (X)

2023. 11. 20.

Nem kell lemondanunk arról, hogy a szabadban ücsörögjünk, ha beköszönt a hideg idő. Ha úgy érezzük, hiába öltözünk fel, akkor is fázunk, szerezzünk be kültéri hősugárzókat, amelyek egyben különleges atmoszférát teremtenek, és mellettük a kerti grillezés még télen is hangulatossá válik.

Biztonságos és hangulatos világítás

Tekintse meg Ön is az e-kert.hu Höfats hangulatvilágítás és fáklya kínálatát, amely modern és mobil kerti világítást biztosít. Egyúttal nem kell attól tartani, hogy a lámpa füstöl, piszkol. Stílusos hangulatfények ezek a fáklyák, amelyek csodás kiegészítői lehetnek az egész évszakban elérhető kerti grillezésnek, baráti, társas összejöveteleknek, beszélgetéseknek.

A Höfats termékeivel megidézhetőek a széles körben kedvelt tábortüzek emlékei, és ehhez még az sem gond, ha nincs udvar a közelben. Egy kisebb balkonra vagy teraszra kiülve is el lehet merülni a táncoló lángnyelvek világában és feltöltődni a látvánnyal és a kellemes hőérzettel. A fáklyák különböző méretben és formatervezésben kaphatók, akaszthatjuk mennyezetre vagy tehetjük asztalra, földre.

A lámpákhoz mindössze bioetanol gélre van szükségünk, amely szintén kapható az e-kert.hu webáruházban. Az égés során semmilyen veszélyes melléktermék nem keletkezik, és a teljes működés szagtalan. A festett acélból készült talapzat biztosítja a biztonságos elhelyezést. A spirális alsó légbeömlőnek köszönhetően a kéményhatás elveivel összhangban az asztali hangulatlámpa lángjai magasba kúsznak, ezáltal kellemesen fűtik a környezetüket.

Hordozható faszenes grillek

A hűvösebb hónapok beköszöntével nem biztos, hogy mód nyílik ugyanott grillezni, ahol nyáron szoktunk, ezért ilyenkor a legjobb választás, ha egy zártabb térben állítjuk fel a tűzrakó szettünket, hogy védve legyünk a kiszámíthatatlan időjárástól. A Höfats grillezői többszörösen díjnyertes termékek, ami a prémium minőség mellett annak is betudható, hogy rendkívül mobilis szerkezetek.

Akár egy kültéri konyhába szeretnénk beépíteni, akár csak önálló tűzrakó helyként szeretnénk üzemeltetni, a Höfats termékei teljes mértékben kielégítik ilyen irányú igényeinket. Válogasson a különféle grillek között, és használja éppen ott, ahol kedve van, vagy az időjárás lehetővé teszi.

Különleges és egyedi Höfats termék a hordozható grill és sörös rekesz kombináció, amely a dizájnos megjelenése mellett legfőképp multifunkcionalitásával hívja fel magára a figyelmet. Első ránézésre egy szimpla sörösdoboznak gondolnánk, azonban ez a szerkezet egy komplett grillsütőt és kiegészítőit rejti magában.

A grill kiegészítők fontossága

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a kerti sütögetéshez kell még néhány kellék. A legfontosabb, hogy legyen egy prémium minőségű, bőrből készült, alkarvédelemmel és extrém hővédelemmel ellátott fogókesztyűnk, amelyet szintén beszerezhetünk a webáruházban. Bambusz vágódeszkák, polcok, grillező kötény, sőt, a téliesítésre gondolva, a tűzrakó kosarak védőhuzatai is megvásárolhatók itt.