Rémi Gaillard, az olimpiát kifigurázó humorista

Autómosóban szörfözik, mozgólépcsőn evez, méhésszel vív és női retiküllel gyakorolja a kalapácsvetést legújabb videójában a francia átverőművész, aki ezúttal az olimpiát figurázza ki. Akár érdekel a sport, akár nem, a szórakozás garantált.

Rémi Gaillard már közel 20 éve szórakoztatja környezetét és az internet népét, a vicces akciók és gonosz tréfák egyaránt hozzátartoznak a karakteréhez. Legelőször 2002-ben keltett feltűnést a médiában, amikor a francia kupa focifinálén, kamerák össztüzében, játékosnak öltözve vegyült el a Lorient focicsapat tagjai között. Az akción állítólag az egykori francia államfő, Jacques Chirac is jól szórakozott.

Gaillard ezek után egyre gyakrabban tűnt fel a legváratlanabb helyeken, leginkább sportközvetítések, tévéshow-k és politikai vitaműsorok normális menetét bontja meg előszeretettel megjelenéseivel, munkát adva ezzel a biztonsági őröknek és rendőröknek.

Szereti a sportokat, ezt le sem tagadhatná, legfrissebb videójában – amelyet 5 nap alatt közel 4,5 millióan tekintettek meg YouTube-on – megmutatja, hogy nagyjából minden sportágban megállná a helyét az ötkarikás játékokon:

Borítókép forrása: YouTube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!