Barion Pixel Mindenki az új Leót akarja: A Netflix helyes fiatal sztárja lesz Bridget Jones új pasija – Coloré

Mindenki az új Leót akarja: A Netflix helyes fiatal sztárja lesz Bridget Jones új pasija

2024. 05. 12.

Hollywood új szívtiprója, Leo Woodall napok alatt hódította meg a Netflix nézőit.

Február eleje óta milliók szívét dobbantotta meg Leo Woodall. Az angol színész neve sokaknak a hét elején még nem mondhatott sokat, de a Netflix, Egy nap című sorozatának címszereplőjeként az első pár napban nőzők millióihoz jutott el a kölykösen jóképű sztár. Most meg kiderült: ő fogja alakítani az új Bridget Jones filmben a főhősnő fiatal pasiját.

Od 101 Unit 00659 Rt3

Ki is a Netflix új kedvence?

A 27 éves színész mindössze 3 éve kezdte a karrierjét. Kisebb szerepeket kapott, majd a kiugrás 2022-ben jött el, amikor a Fehér Lótusz második évadában kapott fontosabb szerepet.

A léha és gátlástalan Jack szerepében ( spoiler) nők és férfiak szívét törte össze, miközben vonzó adottságait kihasználva szívesen állt szolgálatukra is. A nézők – kölykös arca és vonzó teste mellett – színészi tehetségére is felfigyeltek, nem beszélve Hollywoodról. Egy rövid kitérő után a Citadel című sorozatban megkapta élete első igazi főszerepét az Egy nap című sorozatban.

Oneday02062404 Bdfdb6e87b6b4f8ea770fa0a18af41e6

Leo lesz az új Leo az Egy nap után?

A David Nicholls könyvéből készült 14 részes sorozat szinte maximális kritikákkal és rekordnézettséggel dübörög a Netflixen. Az egyszerre romantikus, drámai és vicces sorozat napot alatt világsztár csinált Leóból és filmbéli partneréből, Ambika Modból.

Sokan már most arra tippelnek, hogy a 27 éves angol szépfiú lesz a következő „nagy Leo” a filmszakmában, vagyis Leonardo DiCaprio, aki meghódítja a világot. Vicces, de mindkét színész egy „Jack” nevű karakterrel indította karrierjét; a Titanicban DiCaprio hősszerelmesét hívták Jacknek, míg Woodall Fehér Lótuszban látható figurája is Jack volt.

Od106unit00104trl1 B425baf

Egy nap, két élet a Netflixen

Na, de mi ez a sorozat, ami Leót világsztárrá tette? Az Egy nap az angol bestseller szerző, David Nicholls regénye alapján készült, ami két fiatal, Emma és Dexter életét követi nyomon 20 éven át. A két egyetemista július 15-én ismerkednek meg, majd minden évben, ezen a napon követhetjük nyomon, hogy éppen hol és hogy zajlik az életük. A nagysikerű könyvből 2011-ben filmet is forgattak Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplősével. Az alkotás azóta a Valentin-napok és a július 15-ék elengedhetetlen filmje lett.

Mit csinál Leo Bridgettel?

Leo már nagyban forgatja a Bridget Jones naplójának negyedik részét Londonban. A sztori szerint Marc Darcy halála után Bridget egyedülálló anyaként próbálja megállni a helyét a világban. Ám időközben Ámor-nyila is eltalálja, egy nálánál jóval fiatalabb fiú személyében, akit Woodall alakít. Mellettük még Hugh Grant és Emma Thompson is visszatér a filmben, a bemutató 2025 Valentin-napján várható.

Képek: Imdb.com