Barion Pixel Megérkezett a Top Gun: Maverick magyar előzetese – Coloré

Megérkezett a Top Gun: Maverick magyar előzetese

2022. 05. 23.

Már csak napok választanak el minket Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmjétől, amelynek első kritikái alapján a színész egyik legjobb alkotását köszönthetjük majd a mozikban.

A Top Gun a mai napig az egyik legnépszerűbb repülős klasszikus, amely már 1986-ban is elképesztő rekordokat döntött meg. Arról nem beszélve, hogy Tom Cruise szépen növekvő népszerűségének is igencsak jót tett, hiszen a rá következő években verte meg a lábát az akciófilmek mekkájában, ezzel együtt pedig az A-listás sztárok táborában is.

2022 Top Gun: Maverick Movie Set
Forrás: Northfoto

Ennek hatására nemcsak a filmipar, hanem a nők nagy kedvence is lett. Bár az angol nyelvű előzetesekből javában csemegézhettek a rajongók, most végre magyar nyelvű változatban is kijött, méghozzá Tom Cruise tökéletes magyar hangjával, Rékasi Károllyal. Pontosabban az ő szinkronjának köszönhetően kapunk egy csipetnyi fűszert a kedvcsináló trailerhez.

Top Gun: Maverick
Forrás: Northfoto

A Top Gun: Maverick jelenleg 96%-on áll a Rotten Tomatoeson oldalán, vagyis az eddig megjelent cikkek szerint szinte mindenki egyöntetűen el van ragadtatva a színész alakításától és maximalizmusától, amelyet a film premierjéből is sejteni lehetett.

https://www.youtube.com/watch?v=5IukwCr4p_Y

A Top Gun sztárja ugyanis egy saját, a film címét viselő helikopterrel landolt a vörös szőnyegen, amely már önmagában is azt engedte feltételezni, hogy a film is hasonlóan magas színvonalú lesz.

A Top Gun: Maverick május 26-án kerül a mozikba, ami egy igen erős kezdésre számíthat elsősorban a rengeteg pozitív kritikának köszönhetően.

Ez is érdekelhet:

Tom Cruise a Cannes-i Filmfesztiválon

Nemrég mutatták be Cannes-ban Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmjét, amelynek premierjén a hercegi pár is tiszteletét tette. A jeles eseményre mindketten hollywoodi hírességekhez méltó megjelenésben vonultak végig a színésszel. Ha kíváncsi vagy, mi történt még az eseményen, akkor olvasd el a cikkünket!