Barion Pixel Pőre, pimasz, piszok szexi: 5+1 ok, amiért imádjuk a 47 éves Michael Fassbendert – Oldal 2 – Coloré

Pőre, pimasz, piszok szexi: 5+1 ok, amiért imádjuk a 47 éves Michael Fassbendert

2024. 04. 21.

2011-ben a Shame című film kisebb botrányt kavart; a kiégett szexfüggő yuppi szerepében Fassbender testileg és lelkileg is teljesen levetkőzött a vásznon, a rajongók és a kritikusok legnagyobb örömére.

804

Nincs instája és mégis a legszuperebb Steve Jobs

Oscar-jelölést érdemlő alakítást nyújtott a néhai Steve Jobs-ként 2015-ben. A techkirály szerepében megrendítő átalakuláson esett át a sztár, dacára annak, hogy technikai analfabétának tartja magát, sőt, hivatalos social oldalai sincsenek.

Unnamed 1

Szerelmes, de nagyon

2014-ben, azaz már 10 éve elválaszthatatlan párja az Oscar-díjas Alicia Vikandernek. A skandináv származású szépséggel a Fény az óceán felett című film forgatásán jöttek össze.

Az alkotásban egy gyermektelen párt alakítanak drámai átéléssel, a valóságban azonban 3 évvel ezelőtt született egy gyermekük. A magánéletüket nem rakják a kirakatba, kislányukat se mutatták még meg a nyilvánosságnak és nagyon ritkán beszélnek a kicsiről.

Sztrájk, rabszolgatartó, bérgyilkos és megint náci

A színész bármilyen szerepbe képes beleadni a maximumot, az Éhség című filmért 20 kilót fogyott, a 12 év rabszolgaság kegyetlen földesuraként a kollégái is tartottak tőle, a III. Birodalom fiatal Magnetójaként mutánsként is nagyot ment az új X-men filmekben, legutóbb pedig a világ legösszeszedettebb bérgyilkosaként hódította meg a Netflix nézőit A Gyilkos című thrillerben.

Forrás: YouTube, Imdb