Barion Pixel Elkezdődtek a nyári koncertek, de mégis hová menj? – Coloré

Elkezdődtek a nyári koncertek, de mégis hová menj?

2021. 06. 07.

Már több mint egy hete elindult a várva várt koncert szezon, de te még nem tudod, hol érdemes buliznod?

A nyári koncerteknél nincs is jobb: jó időben, akár már délutántól kezdve a kedvenc zenekaraidat a barátaid (és egy hideg fröccs vagy sör) társaságában hallgatni, majd éjjel széttáncolt és szétugrált lábakkal hazasétálni, majd benyomni egy jóéjszakát-gyrost mindig zseniális élmény.

Igen hosszú idő maradt ki a koncertekből az elmúlt időszakban, így nem csoda, ha már azt sem tudod, hova indulj. Mutatunk néhány olyan helyet, amiben tutira nem fogsz csalódni! Készítsd elő a védettségi igazolványodat, és jelöld be a naptáradban a kedvenceid fellépéseit!

Budapest Park

614 nap után ismét zenekar állhat a nagyszínpadon, amit minden budapesti ismer! A tizedik születésnapját ünneplő koncerthelyszín a zenei élet legnagyobb neveivel várja a bulizókat, majd minden koncert után egy fergeteges, tematikus afterpartin táncolhatsz hajnalig. Sőt, ahány tánctér, annyi fajta zene közül válogathatsz az éjjeli talpalávaló tekintetében. A Parkban fellépő zenekarok a teljesség igénye nélkül: Aurevoir., Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Carson Coma, Csaknekedkislány, Dé:nash, Dzsúdló, Esti Kornél, Halott Pénz, Honeybeast, Horváth Tamás, Irie Maffia, Krúbi, Lóci Játszik, Margaret Island, Perrin, Punnany Massif, Random Trip, Slow Village, Supernem, Tankcsapda, Wellhello.

budapest park koncert szórakozóhely
Kép forrása: Nagy Márton

Monyo Land

Az alternatív magyar bandák és a magyar kézműves sörök kedvelőinek egy izgalmas színfolt érkezik napokon belül a budapesti koncert helyszínek palettájára, ugyanis nemsokára nyit a Monyó Land. A kőbányai szabatéri klub egyrészt sörfőzde, másrészt pedig a legmenőbb hazai alternatív- és rockbandákat felvonultató koncerthelyszín, ahol akár 1500 fő is bulizhat. Többek között a

A helyszínre biciklivel vagy a belvárosból induló külön busszal is érdemes érkezni, kocsival annyira nem, hiszen 32 sörcsapból izgalmas sörkülönlegességet kóstolhatsz a koncertek alatt. Na, de kiket is hallgathatsz, amíg végigiszod az itallapot? A Fatal Errortól a Carson Comáig mindenki ott lesz! A The Biebers, a Péterfy Bori & Love Band, és a Bohemian Betyars csak néhány az érkező nagy nevek közül. Próbáld ki, hogy minden bulin másik italt csapoltatsz, így tízszer garantáltan megfordulsz a Monyóban, hiszen 10 állandóan kapható házi sörük tutira lesz.

Arena Garden

Buli egy pláza mellett? Simán. Az Arena Gardenben akár ezredmagaddal csápolhatsz a közkedvelt hazai előadók koncertjein, miután napközben elszürcsöltél egy koktélt. Számos ismert banda fellép a Kerepesi úti friss helyszínen, a nevek folyamatosan frissülnek, tribute zenekarok is a húrok közé csapnak, de nem érdemes a tematikus bulikat sem kihagyni, amikre egész este táncolhatsz. A parkolás is egyszerű, és gyorsan odajutsz a város bármelyik pontjából. Érdemes figyelni a hely Facebook oldalát a programkínálatért.

arena garden budapest koncert
Kép forrása: arenagarden.hu

Kobuci kert

Már el is felejtetted a jó öreg Kobucit, ahol ezerszer jártál már? Nos, nagy hiba, hiszen a Kobuci kert a megszokott hangulattal, szuper ételekkel-italokkal, és a lehető legváltozatosabb zenei felhozatallal vár mindenkit Óbudán. Szó szerint mindenkit, hiszen rádiós kedvencek ugyananúgy megfordulnak a színpadon, mint a jazz, a blues, az underground és a népzene nagyjai. A szezonban tutira ott lesz a Supernem, a Belga, a Budapest Bár, az Eric Sumo Band, és még sokan mások. Jól teszed, ha időben beszerzed a jegyeket, hiszen a legkedveltebb előadók bulijaira extra gyorsan fogynak.

Kobuci kert koncert
Kép forrása: Facebook/Kobuci kert

Borítókép forrása: Bódis Krisztián