Barion Pixel Amikor újra összeállt a stáb – kedvenc filmes/sorozatos reunionjaink – Coloré

Amikor újra összeállt a stáb – kedvenc filmes/sorozatos reunionjaink

2021. 06. 04.

Az utóbbi hetekben mással sem volt tele a sajtó és a közösségi média, mint a Jóbarátok várva várt új epizódjával, ami egyfajta múltidézős dokumentumfilm képét öltötte. Szerencsére azonban – ha más formában is – még sok más stábot láthattunk együtt a tavalyi évben.

Ha megszeretünk egy sorozatot, mindig nehéz szívvel nézzük végig az utolsó képkockákat, hiszen a szereplőket elengedni sokszor olyan, mintha a barátainktól kellene elbúcsúznunk. A hozzám hasonló rendszeres sorozatfogyasztók évente többször is átélik ezt a “tragédiát” – ennél már csak az a rosszabb, ha kedvenc programunknak méltatlan véget szerkesztenek a készítők. Igen, Trónok harca, most rád gondolok.

A tavalyi év a sorozatforgatásokat sem kímélte, nagyon sok új vagy rövid ideje tartó produkciót kaszáltak el a koronavírus miatt, megint más évadokat csúsztatnia kellett a stúdióknak. Azonban nemcsak rossz, jó dolgok is történtek, hiszen a sztárok is otthon maradtak, és egy csomó olyan programra lett idejük, amire addig azelőtt soha – például reunionokra. Számos színész vagy Youtube-csatorna hozta össze az elmúlt évtizedek legsikeresebb film/sorozatszériáinak szereplőit, volt, akik csak egy dal vagy pár vicces sor erejéig álltak össze, mások pedig egész hosszan beszélgettek. Még ha ezek nem is hasonlíthatóak a Jóbarátok-találkozóhoz, azért nagyon szívmelengetőre sikerültek. Lássuk, melyek voltak a legnépszerűbbek!

The Office

Rainn Wilson , Jenna Fischer , Steve Carell , John Krasinski And B. J. Novak In The Office (2005).
Forrás: northfoto.com

Mint sokan mások, John Krasinski is Youtube-csatornát indított a pandémia alatt, Some Good News címmel. Ahogy a neve is elárulja, célja az volt, hogy ebben a rettentő helyzetben mosolyt csaljon az emberek arcára. Mivel a világ a The Office című sorozat Jimjeként ismerte őt meg, nem maradhatott el a stábtagok szereplése sem. Mi több, nemhogy megjelentek egy videóban, hanem meglepetésvendégként szerepeltek két rajongójuk Zoom-esküvőjén. A megilletődött párnak Krasinski sorozatbeli partnere, a Pamet játszó Jenna Fischer volt a koszorúslánya, maga a műsorvezető adta össze a megilletődött párt, a képernyőn pedig megjelent a többi szereplő is– köztük Steve Carell és Mindy Kaling.

Kaliforniába jöttem

The Fresh Prince Of Bel Air
Forrás: northfoto.com

A show, amivel Will Smith annak idején berobbant a köztudatba, tavaly volt harminc éves. Ennek örömére a Snapchaten is aktív színész összetrombitálta az egykori szereplőket, hogy egy kicsit nosztalgiázzanak. Tatyana Ali, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Joseph Marcell, DJ Jazzy Jeff, és Daphne Maxwell Reid is mind megjelentek, és nem felejtettek el megemlékezni sem a néhai James Avery-ről, aki Will nagybátyját játszotta a sorozatban.

High School Musical

2008 High School Musical 3: Senior Year Movie Set
Forrás: northfoto.com

Sokunk tinikorának kedvenc zenés tinifilmje idén lett tizenöt éves, de a stábtagok közül jó néhányan tartják még a kapcsolatot egymással. Tavaly az amerikai ABC-csatorna családi Disney programjának keretében legtöbbjük összeállt és újra felénekelte a film ikonikus betétdalát, a „We’re All In This Togethert”, aminek a szövege nagyon is illett a mostani helyzetre – együtt vagyunk, együtt csináljuk ezt végig. A főszereplők közül csupán Zac Efron nem vállalta a szereplést, helyette a HSM-musicalsorozat Troy Boltonja, Joshua Bassett énekelt, mellette pedig ott volt még számos más Disney-kolléga is.

A Gyűrűk Ura

gyűrűk ura
Forrás: northfoto.com

A fantasy-rajongók szívét is megdobogtatta tavaly Josh Gad, aki Youtube-csatornáján sok sztárt összecsődített, köztük A Gyűrűk Ura-filmek stábját is. Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Orlando Bloom, Ian McKellan és még sokan mások is becsatlakoztak a Zoom-hívásba, ahol szívesen sztoriztak a forgatásról és elmesélték többek között azt is, hogy melyikük mit vitt haza a díszletből. Kötelező megnézni, nagyon aranyos videó lett!

Változó világ

Fasttimes
Forrás: Youtube

Az angolul Fast Times at Ridgemont High-t valószínűleg nem sokan ismerjük itthon, de a Brannifer (oké, Brad Pitt és Jennifer Aniston) rajongók tavaly megjegyezték a nevét. Az 1982-es sorozat egykori szereplői, például Sean Pann és Matthew McConaughey összefogott jó pár másik híres színészkollégával, hogy jeleneteket olvassanak össze belőle. Így történt, hogy egy Zoom-hívásba került Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Ray Liotta, Shia LaBeouf, Henry Golding, na és persze Jennifer és Brad is. Az olvasópróbának jó pár vicces és kedves momentuma akadt, de a legjobban mégis mindenki arra kapta fel a fejét, amikor az egykori álompár szeretettel üdvözölte egymást és a másik hogyléte felől érdeklődött. Valljuk be, sokszor szeretünk a néhai szerelmespárok újbóli egymásra találásában reménykedni, nem?