Barion Pixel A Pandora bemutatja új, limitált kiadású charmját, amivel az UNICEF munkáját és a fiatal hangokat szeretné támogatni (X) – Coloré

A Pandora bemutatja új, limitált kiadású charmját, amivel az UNICEF munkáját és a fiatal hangokat szeretné támogatni (X)

2022. 11. 09.

A november 20-i gyermekek világnapja alkalmából már elérhető a Pandora és az UNICEF hosszú távú együttműködésének keretében megalkotott, limitált kiadású, Pandora az UNICEF-ért Nyíló virág dupla függő charm.

Minden, a Charmokkal a változásért kezdeményezés részeként értékesített termék vételárából 15 eurót fordítanak az UNICEF világszerte működő programjainak támogatására, amelyek esélyt adnak a gyerekeknek a boldogulásra és elősegítik egy olyan világ kialakítását, ahol egy szebb jövőben reménykedve kibontakoztathatják tehetségüket.

pandora unicef

A virágot formázó és a „learn, grow, love” gravírozással ellátott új, limitált kiadású duplafüggős charm azt jelképezi, hogy a virágok a leghihetetlenebb körülmények között is képesek nőni és erősödni. A megfelelő idő, gondoskodás és lehetőség megadásával mindenki képes teljes pompájában virágozni. Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói így fogalmaztak: „mivel támogatjuk a fiatalokat tanulmányaikban, a virág azt jelenti, hogy mit tehetünk mindannyian azért, hogy egy gyermek teljes valójában kibontakoztathassa tehetségét. A virágzás egy nagyon fontos szó ennél a mintánál, mert a viszontagságokon át történő virágzás inspirálta.”

pandora unicef

Világszinten a 15-24 év közötti fiatalok 22%-át nem foglalkoztatják, nem vesznek részt oktatásban vagy képzésben, 68%-uk pedig kislány vagy fiatal nő. A Charmok a változásért kezdeményezés segítségével a Pandora 2019 óta büszkén támogatja az UNICEF programjait, melyek fókuszában a tanulás, a nemi egyenlőség, a jogtudatosság, a személyes fejlődés és a civil szerepvállalás áll. A Pandora világszerte támogatja a gyermekeket abban, hogy megkapják a megérdemelt oktatást és a hozzáférést egy fényesebb jövőhöz. Egy Pandora az UNICEF-ért charmmal az UNICEF-nek lehetősége lesz beszerezni például 6 iskolatáskát, 500 ceruzát vagy 10 munkafüzetet az osztálytermekbe.

pandora unicef

A Charmokkal a változásért eszméjén keresztül a Pandora rajongói együttes erővel tudják segíteni a gyermekeket világszerte, hogy elérhessék vágyaikat és beteljesíthessék lehetőségeiket. Viseld a támogatásodat kifejező charmot a gyermekek világnapján a változás eléréséhez és az UNICEF segítéséhez, hogy a gyermekek ne csak túléljenek, hanem fejlődhessenek is.

Csatlakozz a kezdeményezéshez és fejezd ki támogatásod a #PandoraforUNICEF és Charmsforchange hashtagekkel.

A Charmok a változásért Nyíló virág dupla függő charm már érhető és egészen 2023. január 2-ig kapható.

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képekért kattints ide.

#PandoraforUNICEF #Charmsforchange

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Támogasd a fiatal hangokat: minden 2022. szeptember 29. és 2023. január 2. között eladott Pandora az UNICEF támogatásáért charm eladása után a Pandora a vételárból 15 eurót adományoz az UNICEF gyermekek és fiatalok érdekében végzett munkájára, ideértve az oktatást, a nemek közötti egyenlőséget, a jogok ismeretét, a személyes fejlődés segítését és a civil szerepvállalást elősegítő programokat.

Az UNICEF nem támogat semmilyen vállalatot, márkát, terméket vagy szolgáltatást.

A felhasznált képek kereskedelmi engedéllyel rendelkeznek. A képeken szereplő gyerekek nem az UNICEF program kedvezményezettjei.

Képek forrása: Pandora