Extrém otthoni variációk

A lakberendezés egy kreatív szakma, de te magad is megpróbálhatod. Benne vagy?

Nem mindenki engedheti meg magának, hogy lakberendezőt fogadjon. Az otthonunkat mi magunk is be tudjuk rendezni. Az ízlésünk, az igényünk, a kreativitásunk és a pénztárcánk is szabályozója lehet az enteriőr megteremtésének. Nem kötelező az egész lakást átformálni. Kezdj kicsiben!

A kényelmet szolgáló, funkcionális berendezés akár unalmas is lehet, de egy tojás formájú szófával a nappali a családot vonzó helyiséggé válhat. Nyugalmat áraszt magából és pihenésre csábít.

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Shutterstock

Unod magad körül a kopárságot? Nincs a közeledben se erdő, se park? Vidd be az otthonodba a természetet. Nemcsak szobanövényekkel, háziállattal tudod ezt megvalósítani, hanem a természetes alapanyagokból készült bútorok is megadják ezt a lehetőséget. A fa gyökérzetéből készült pad gyönyörű, természetes és jól használható. El tudnál egy ilyet otthon képzelni?

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Shutterstock

Készíts könyvfalat! Amennyibe érzel magadban annyi energiát és kreativitást, hogy egy könyvfal elkészítéséhez nekifogj, akkor szerezz be olcsó, feleslegesnek ítélt könyvet. A gerincüknél fogva ragaszd a falra. Összeomlik az internet, nincs semmi jó a TV-ben? Sebaj, mindig lesz mit olvasnod. A faladról.

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Pixabay

Nem kell túlgondolni a dolgokat. Egyszerű és praktikus enteriőr, ha betolod a nappalidba a kerékpárodat. Ez azzal a macerával is járhat, hogy a használatban lévő biciklit mindig tisztán kell tartanod. Ha csak berendezésként alkalmazod az otthonodban, akkor még ez a cécó is elhagyható.

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Pixabay

Ha a minimalista stílust kedveled, akkor a hálószobádba elegendő akár csak egy ágy. Ezzel a szétálló lábú ággyal vagány hatást érhetsz el. Arra nincs garancia, hogy a lábujjaid vagy a bokád nem ütöd bele és a panoráma sem az ágy tartozéka, de mindenesetre mutatós.

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Pexels

A függőágy nemcsak a szabadba, két fa közé feszíthető ki. Beltéri használatra legalább olyan alkalmas. A fémből és fából álló kör alakú függőágy akkor igazi, ha az ablak közelében van felfüggesztve. Micsoda kényelem!

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Pexels

Ha színekre vágysz, de nem a falakon vagy a lakástextíliákban, akkor az üvegfestett ablak segíthet. Túlzásokba ne ess, de milyen vidám és színpompás!

Extrém otthoni variációk
Kép forrása: Shutterstock
Borítókép forrása: Shutterstock

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!