Barion Pixel Leonardo DiCaprio szerelme, Vittoria Ceretti a Fehér Lótusz sztárjával csókolózott – KÉP – Coloré

Leonardo DiCaprio szerelme, Vittoria Ceretti a Fehér Lótusz sztárjával csókolózott – KÉP

2024. 07. 09.

A Fehér Lótusz sztárja, és a csodaszép modell, Vittoria Ceretti egy tengerparton gabalyodott össze!

Ám még mielőtt mindenki azt hinné, hogy a szépséges Vittoria Ceretti lecserélte az Oscar-díjas Leot a 49 éves sztárra, az nagyon téved! A szupermodellnek ennél több esze van, hiszen mindössze egy reklámkampány kapcsán kellett intim közelségbe kerülnie Theoval, aki azért szemmel láthatóan nagyon élvezte, hogy egy ilyen különleges szépség karjaiban pihenhet, méghozzá igen sokat mutató ruhadarabokban.

Vittoria Ceretti és Theo James jelenleg Capri szigetén dolgoznak együtt a Dolce&Gabbana reklám filmjén, ahol nemcsak a márka kollekcióját kellett bemutatniuk, de hitelesen kellett imitálniuk, hogy szerelmi szál fűzi őket össze. A lencsevégre kapott jelenetekben forró csókot is váltanak, a képeket látva – amiket IDE KATTINTVA lehet megnézni – pedig a legtöbben egyből arra voltak kíváncsiak, hogy Leonardo DiCaprio vajon mennyire főhet a levében, hiszen bennfentesek szerint fülig szerelmes az olasz modellbe.

Vittoria Ceretti
Forrás: Daniele Venturelli/gettyimages

Leonardo DiCaprio és Vittoria az év májusában, a Cannes-i Filmfesztiválon a Killers Of The Flower Moon premierjén találkoztak. Vittoria korábban 3 évig volt az olasz DJ, Matteo Milleri felesége, de 2023-ban elváltak.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Daniele Venturelli/gettyimages
0 /eletmod/sztarok/vittoria-ceretti-theo-james-csok/