Barion Pixel Szexragadozó Weinstein még nagyobb bajban van: újabb perek várnak rá novemberben – Coloré

Szexragadozó Weinstein még nagyobb bajban van: újabb perek várnak rá novemberben

2024. 07. 10.

Harvey Weinstein újabb szexuális támadással kapcsolatos ügyért ülhet, úgyhogy egyre kevésbé mellőzheti a szexragadozó jelzőt.

Harvey Weinstein igazi szexragadozó hírében áll, és ahelyett, hogy csitulna körülötte a helyzet, tovább forrósodik, hiszen ősszel újabb tanúkat fognak kihallgatni az ügyében. Több olyan nő hajlandó ugyanis beszélni, aki 2020-ban még nem mert kiállni saját maga mellett, és belenézni Weinestein szemébe.

Számos nő jelentkezett, hogy jelezze, a vádlott megerőszakolta őket Manhattanben

-mondta az ügyész.

Weinstein, a szexragadozó

Az áprilisi tárgyaláson a legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy Weinstein nemi erőszakkal kapcsolatos perében eljáró bíró túl sok nőnek engedte meg, hogy olyan állításokról tegyenek vallomást, amelyek nem voltak az ügy részei, így későbbi meghallgatást kértek.

Weinstein ügyvédje szerint további bűncselekményeket keresnek csupán, amiket a védencére akarnak sütni, de az ügyészség tagadta, hogy szándékosan késleltetné az eljárást.

Harvey Weinstein, a szexragadozóként emlegetett filmproducer egyre rosszabb állapotban érkezik a tárgyalásokra / Kép forrása: Pool / Getty Images
Harvey Weinstein, a szexragadozóként emlegetett filmproducer egyre rosszabb állapotban érkezik a tárgyalásokra / Kép forrása: Pool / Getty Images

Harvey Weinstein különböző egészségügyi problémáktól szenved; folyadék van a tüdejében és a szívében is, de a szemével is gondok vannak, és a cukorbetegsége is gyötri.

Legutóbbi meghallgatására kerekesszékben tolták be, és kérdéses, hogy a következő, július 19-i meghallgatáson milyen állapotban fog megjelenni.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/szexragadozo-weinstein-ujabb-per/