Barion Pixel Sofía Vergara visszaemlékezett, milyen volt 28 évesen megküzdenie a rákkal – Coloré

Sofía Vergara visszaemlékezett, milyen volt 28 évesen megküzdenie a rákkal

2022. 02. 07.

Sofía Vergara 20 évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy pajzsmirigy rákja van, most pedig elmesélte, hogyan győzte le a kórt.

Sofía Vergara 20 évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy pajzsmirigy rákja van, most pedig elmesélte, hogyan győzte le a gyilkos betegséget.

Sofía Vergara
Forrás: Northfoto

A 49 éves Sofía Vergara a rákellenes világnap tiszteletére pénteken (február 4-én) megosztott egy bejegyzést arról, hogy 28 éves korában pajzsmirigyrákot diagnosztizáltak nála.

Az Instagram bejegyzés szerint a sztár csak egy rutinvizsgálatra ment, amikor közölték vele, hogy rákos. Ez a szó egyáltalán nem az volt, amire fel lett volna készülve. A pajzsmirigy szövetében nőtt daganatot sugárkezelésnek vetették alá és végül műtétre is sor került.

A színésznő ma már, 20 évvel az eset után, ráktúlélőnek nevezi magát, és szeretné felhívni az emberek figyelmét a szűrések fontosságára. Hiszen nagyon sok daganatfajta időben észlelve még jó eséllyel gyógyítható.

Sofía Vergara
Forrás: Northfoto

Sofía azóta is szed gyógyszert a pajzsmirigy alulműködésére, de szerencsére teljesen gyógyultnak vallhatja magát. A színésznő egy fotót is mellékelt a poszthoz, ahol a nyakán lévő heget mutatja meg. Elárulta, aznap volt az első színészórája, amikor megkezdődtek a műtét utáni kezelések. Hihetetlenül hálás azért, amilyen utat azóta bejárhatott és azért, hogy egészséges.

Vergara hamarosan egy történelmi szerepben tér vissza a Netflixen. Ő alakítja majd Griselda Blanco-t, egy valaha volt hatalmas drogkartell fejét. A sorozat a kolumbiai üzletasszony nevével fut majd: Griselda.

Forrás: justjared.com