Barion Pixel Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb lánya, Shiloh már a hivatalos papírokat is beadta, hogy új életet kezdjen – Coloré

Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb lánya, Shiloh már a hivatalos papírokat is beadta, hogy új életet kezdjen

2024. 05. 31.

Brad Pitt ismét fájdalmas késdöfést kapott a szívébe, ugyanis legidősebb lánya, Shiloh is meg akar szabadulni a vezetéknevétől.

Mint ismeretes, Brad Pitt és Angelina Jolie örökbefogadott és saját gyermekei közül Vivienne, Maddox, Zahara és most már Shiloh sem viseli híres apjuk vezetéknevét. A 18 éves sztárcsemete azonban hivatalos kérelmet is benyújtott, hogy végérvényesen maga mögött hagyhassa az édesapjával való kapcsolatot.

Azt nem tudni, mi vezetett idáig, de sokak szerint Angelina Jolie az elmúlt 8 évben módszeresen manipulálta gyermekeiket, akik sajnos fiatal koruk ellenére hagyták magukat meggyőzni Brad Pitt alkalmatlanságáról, mint apa.

Shiloh Jolie
Forrás: Franco Origlia/Getty Images

A színésznő többször próbálta besározni volt férjét, hogy őt és közös gyerekeiket is számos alkalommal bántalmazta, ám a bíróság egyszer sem tartotta megalapozottnak ezt. Brad Pitt az elmúlt években többször próbált kapcsolatba lépni 6 gyermekével, de mindegyik elhatárolódott tőle. Sőt, Angelina odáig ment, hogy az üzleti életben is tönkre akarta tenni volt férjét.

Shiloh-ról annyit tudni, hogy tanul, és imádja a hiphop táncot, amiről több videó is felkerült a közösségi oldalakra. Azt nem tudni, mennyire fogja követni szüleit a színészetben, de a tánc biztosan ott lesz az életében.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: JC Olivera/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/shiloh-jolie-pitt-dontes/