Barion Pixel Újabb dráma a brit királyi családban: Másodszor is rosszindulatú rákkal diagnosztizálták a yorki hercegnét – Coloré

Újabb dráma a brit királyi családban: Másodszor is rosszindulatú rákkal diagnosztizálták a yorki hercegnét

2024. 01. 22.

Rosszindulatú bőrrákkal diagnosztizálták Sára yorki hercegnét fél évvel azután, hogy mellrák miatt műtötték. Emiatt orvosainak azonnal cselekedniük kellett.

Sarah Ferguson 1986-ban ment hozzá András hercegnek, és tíz évre rá váltak el / Kép forrása: Derek Hudson / Getty Images
Sarah Ferguson 1986-ban ment hozzá András herceghez, és tíz évre rá váltak el

„Miután a nyáron a mellrák egy korai formáját diagnosztizálták nála, Sára yorki hercegné most rosszindulatú melanóma diagnózisát kapta. Bőrgyógyásza kérte, hogy több anyajegyet is távolítsanak el a testéről és elemezzenek ki azokat, amikor a hercegné az emlőeltávolítást követő helyreállító műtéten esett át. Ezek közül az egyiket rákosnak találták.” 

– mondta el a hercegné szóvivője. Sára hercegné állítólag a történtek után jó hangulatban van, de további vizsgálatok várnak rá.

A királyi családra mostanában rájár a rúd

károly király koronázás

A királyi család mostanában nehéz időszakon megy keresztül: először az a hír látott napvilágot, hogy Katalin hercegnén kellett hasi műtétet végezni, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy III. Károly királyra is műtét vár meg prosztata megnagyobbodás miatt.

Képek: Getty