Barion Pixel Olivia Wilde és Jason Sudeikis igen feszült hangulatban töltötték 2 órás gyermekelhelyezési tárgyalásukat – Coloré

Olivia Wilde és Jason Sudeikis igen feszült hangulatban töltötték 2 órás gyermekelhelyezési tárgyalásukat

2022. 12. 20.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis Los Angelesben találkozott, hogy a gyerekek felügyeleti jogáról megegyezzenek, mivel már két éve megy a huzavona a szebb napokat megélt felek között.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis nagyon feszültnek és leterheltnek tűnt a kétórás találkozójukat követően, hiszen elkeseredett felügyeleti harcot vívnak még két évvel azután is, hogy 2020-ban véget vetettek hétéves eljegyzésüknek.

Olivia Wilde és exe
Forrás: Northfoto

Egy irodaházban találkozott a 38 éves színésznő és 47 éves exe. Továbbra is feszültség van kettejük között a gyermekelhelyezést illetően, noha már jó két éve nincsenek együtt. Wilde azóta együtt volt a nála 10 évvel fiatalabb énekessel, Harry Styles-szal, de úgy néz ki, most vele is véget érhet a történet. És ez a magánéleti döccenő rányomja a hangulatot a Nincs baj, Drágám rendezőjére.

Az egykori színészpárnak két közös gyermeke van, a hatéves Daisy és a nyolcéves Otis. Olivia azt szeretné, ha a gyerekek vele lennének Los Angeles-ben, korábban még Londont is számba vette, amíg együtt volt ifjú szerelmével. Sudeikis azonban szintén azt szeretné, ha a gyerekek sok időt töltenének vele, így ő New Yorkba kérné a felügyeletet.

A megegyezésre egyelőre kevés esély van, mert a felek folyamatos sárdobálásban vannak ennyi idő után is. Wilde korábban arra kérte a bíróságot, hogy teljesen tagadják meg ex-vőlegényétől a láthatást.

Olivia Wilde
Forrás: Northfoto

A paparazzi fotók tanúbizonysága szerint nem éppen felhőtlen hangulatban végeztek az aktuális megbeszélésen. Sudeikis lehajtott fejjel hagyta el a helyszínt az órákon át tartó beszélgetésük után, miközben a telefonját gnyomkodta és beült saját kocsijába. Korall színű kapucnis pulcsit, szürke farmert, fehér tornacipőt és baseballsapkát viselt. Olivia Wilde pedig egy fekete, lezser szettben és színes tornacipőben, kezében egy Starbucks-os kávéval indult tovább.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto