Barion Pixel Műteni kell Galambos Lajost – Nem várhat a beavatkozás – Coloré

Műteni kell Galambos Lajost – Nem várhat a beavatkozás

2024. 07. 10.

A nemrégiben szabadult Galambos Lajosnak komoly problémával kell szembenéznie, ugyanis műtétre van szüksége.

Galambos Lajos a börtönben töltött időszak alatt is gyengélkedett, és az orvosok megállapították, hogy komolyan tüdőbetegségben szenved. Bár korábban is tudható volt, hogy a COPD, azaz krónikus obstruktív tüdőbetegsége miatt műtéten kell átesnie, a kórház nem tudta elvégezni ami számára szükséges, és az esetében elhanyagolhatatlan speciális altatóorvost sem tudta biztosítani.

A zenész most tervezi hát elvégeztetni a műtétet, ami már életmentővé vált számára. Úgy sejti, hogy szenvedélye, a trombitálás okozhatta a kialakult állapotot, a COPD-t és a tüdőtágulatot.

Galambos Lajos betegsége

A zenész már a baracskai börtönbe is úgy vonult be, hogy tisztában volt azzal, hogy komoly betegség kínozza. A gyengélkedőn töltötte az elzárt időszakot, és bár a Büntetés-végrehajtás nem tudta számára biztosítani a megszokott orvosait, teljes titokban kórházba szállították, hogy a kellő vizsgálatokat elvégezhessék.

A Péterffybe kiszállítottak például. Teljes diszkrécióval meg tudták oldani, szerintem nem látott ott senki. Beállt a bv-s autó, őrökkel és bilinccsel érkeztem

-mondta Galambos Hajdú Péter Frizbi TV Youtube-csatornáján, ahol egy hosszú beszélgetés lesz látható.

Forrás: Blikk.

Nyitókép forrása: Youtube / Frizbi TV

0 /eletmod/sztarok/muteni-kell-galambos-lajost/