Barion Pixel Mind idegenek vagyunk – Itt az év legmegrázóbb filmje a Ripley és a Korona sztárjaival a Disney+-ra – Coloré

Mind idegenek vagyunk – Itt az év legmegrázóbb filmje a Ripley és a Korona sztárjaival a Disney+-ra

2024. 05. 14.

Ritkán készül olyan megrázó film, mint a Mind idegenek vagyunk, ami már elérhető a Disney+-on. A tavaly év egyik legjobb kritikákat kapó filmje többek között hat BAFTA és Golden Globe-jelölést is kapott, azonban sajnálatos módon a magyar mozikat elkerülte. A misztikus szerelmi történtet nem csak vizuálisan lenyűgöző, de az egyik legsokkolóbb csavarú filmje volt a 2023-as évnek.

Allofu F01cor 2023112624

Miről szól a Mind idegenek vagyunk?

A történet szerint egy negyvenes magányos író egy hatalmas londoni bérházban tengeti a napjait, miközben új írásán dolgozik. Mindeközben visszatér abba londoni kisvárosba, ahol gyerekként felnőtt és 30 évvel korábban egy balesetben elvesztette a szüleit. Legnagyobb meglepetésére azonban a házat ugyanolyan állapotban találja, sőt benne a szüleivel, akik ugyanolyan fiatalok, mint amikor 3 évtizeddel korábban meghaltak. A szellemes!? történetet tovább bonyolítja, hogy a ház egyik lakója komoly érdeklődést mutat a főhősünk iránt, akit életében először lehet megtalál a szerelem is. A tragédiával, hittel, szeretet erejével és a gyásszal egyszerre kell szembenézni a főhősnek egy szürreális lázálom szerű történetben.

Letoltes

Kik játszanak a Mind idegenek vagyunkban?

A sokszorosan díjazott alkotás főszerepében Andrew Scott-ot láthatjuk, aki a Netflix Ripley című sorozatában alakított hatalmasat nemrégiben. A különc szomszédját Paul Mescal játssza, aki év végén a Gladiátor második részének a főszerepében mutathatja meg, hogy a szandálos filmek is jól állnak neki. A főhős halott!? édesanyját a Korona című sorozat első két évadában II. Erzsébetet alakító Claire Foy játssza, míg az édesapját a Billy Elliot azóta felnőtt sztárja Jamie Bell kelti életre.

Itt a film előzetese, ami nem csak vizuálisan lenyűgöző, hanem komoly dallamtapadásod is lesz tőle, ugyanis a filmben is fontos szerepet kap a Pet shop boys legendás slágere, úgyhogy biztos, ami biztos, azt is belinkeltük nektek!

Képek: Imdb