Barion Pixel Tudni akarod, hogy mi a 65 éves Michelle Pfeiffer szépségének titka? – Coloré

Tudni akarod, hogy mi a 65 éves Michelle Pfeiffer szépségének titka?

2024. 01. 16.

Vannak köztünk olyan kortalan szépségek, akiknek valódi korát nehéz megállapítani és igencsak meghökkenhetünk, ha kiderül, hogy milyen idősek valójában. Michelle Pfeiffer is ezek közé tartozik.

A Golden Globe, BAFTA-díjas és háromszoros Oscar-díjra jelölt amerikai színésznőről, Michelle Pfeifferről gondoltad volna, hogy 65 éves?

Pedig annyi, ugyanis 1958. április 29-én született. A Krumplirózsa, a Veszélyes kölykök, a Hangya és a Darázs sztárja azt is elárulta, hogy minek köszönheti azt, hogy ilyen jól néz ki.

Nem múló hóbort

Egész életében odafigyelt magára, a testére, amely azt jelenti, hogy a rendszeres testmozgás a mindennapi életét képezi, mint ahogy az egészséges táplálkozás is. Pfeiffer úgy gondolja, hogy fiatalos megjelenésének és karcsú testének egyik fő oka a vegán étrend. Azért egészségesebb ez, mert elhagyja az ember azoknak az anyagoknak a bevitelét, amelyek a hízást és a bőr öregedését is okozzák. Ám még ennél is többről van szó.

Michelle Pfeiffer
Kép forrása: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images

Michelle Pfeiffer és a kozmetikumok

Mivel a bőr a testünk legnagyobb szerve, így még inkább tudatosan kell bánni azzal. Mivel a kozmetikumok is tartalmazhatnak a bőrt károsító anyagokat, az különösen ki van téve annak negatív hatásainak. Mióta gyermekei megszülettek sokkal figyelmesebben elolvassa, hogy egy-egy szépségápolási termék milyen összetevőkkel rendelkezik.

27 évvel ezelőtt a gyermekeim születésével kezdődött. Elkezdtem az ő szemükön keresztül nézni a világot, és mint minden újdonsült anya meg akarta védeni őket. Egyre jobban tudatosult bennem, hogy milyen termékeket fogyasztunk és kenünk a testünkre.

A színésznő a bőrápolást is komolyan veszi, de ez nem azt jelenti, hogy rákattan az újdonságokra. Sőt, a brightside.com-nak azt is elárulta, több mint 10 éve ugyanazt a kozmetikumot használja.

Több mint tíz éve nem változtattam azon, amit a bőrömön használok. Annyira reaktív bőröm van, hogy ha találok valamit, ami teljesít és megfelelő, akkor ragaszkodom hozzá.

Nem hisz abban, hogy csakis a bonyolult szépségápolási rutinnal lehet a bőrt ápolni és szebbé, fiatalabbá tenni. Nemcsak időigényes mindez, de a sok és sokféle kozmetikum megnöveli az irritációt és a pattanások kialakulásának esélyét. Amit ő tesz a bőrével nagyon egyszerű: tisztít és hidratál.

Az ő szakmájában…

Színészként reflektorfényben van és a nőkre talán még nagyobb nyomás nehezedik, ha az öregedésről van szó. Michelle Pfeiffer azonban megszerette az arcán feltűnő ráncokat és a korát is. Minél idősebb lesz, annál könnyebb mindezekkel szembenéznie. Hiába akarna 30 évesnek kinézni, az nem fog megtörténni. Ehelyett inkább megkedvelte mostani külsejét és ez megkönnyebbülést is hozott számára. Január 5-i Instagram bejegyzése is erről árulkodik.

Smink nélkül is ragyogó.

Nyitókép forrása: Noam Galai / Stringer / Getty Images