Barion Pixel Liv Tyler visszatér a Marvelhez az Amerika Kapitány 4-ben – Coloré

Liv Tyler visszatér a Marvelhez az Amerika Kapitány 4-ben

2023. 04. 01.

Liv Tyler ismét csatlakozik a Marvel Univerzumhoz az Amerika kapitány: Új világrend szereplőgárdájában.

Liv Tyler megismétli Betty Ross tudós szerepét, de ezúttal az Amerika kapitányban. Betty nem más, mint Ross Thaddeus „Thunderbolt” tábornok lánya, akit a néhai William Hurt alakított több filmben is, és most Harrison Ford fogja megformálni az új részben.

A Hihetetlen Hulk 2008 nyarán jelent meg a Marvel Studios második filmjeként, miután a Vasember elindította az MCU-t. A főszerepben akkor még Edward Nortont láthattuk, a színész azonban kilépett a franchise-ból. Ezt követően a Bosszúállókban már Mark Ruffalo bújt a zöld szörnyeteg bőrébe.

Liv Tyler, Hulk
Forrás: Northfoto

Liv Tyler mellett Tim Blake Nelson is visszatér, akit szintén láthattak már a filmben, méghozzá Samuel Sterns karakterében. A névsort erősíti Carl Lumbly, aki visszatér az eredeti szuperkatona, Isaiah Bradley szerepében, miután a Tél katonájában is brillírozott. De, ha ez nem lenne elég, Danny Ramirez is szerepet kapott a produkcióban, Joaquin Torresként, valamint a Marvel Univerzum újonca, Shira Haas is.

Anthony Mackie Sam Wilsonként ölti magára Amerika Kapitány köpenyét – most először a széles vásznon. A színészek között viszont láthatjuk a szépséges Emily VanCamp-et is, akit a legtöbben a Bosszú és a Rezidens című sorozatokból ismernek.

Liv Tyler, Hulk
Forrás: Northfoto

Az új Amerika kapitány filmet a Cloverfield Paradox rendezője, Julius Onah rendezi, és jelenleg Atlantában forgatják. Malcolm Spellman írta a forgatókönyvet Dalan Mussonnal. A Disney/Marvel 2024. május 3-ra tűzte ki a premiert. Tehát nem kell sokat várni Liv Tyler és a Marvel újabb kombójára.

Forrás: Deadline
Borítókép forrása: Northfoto