Barion Pixel Durván kiábrándító: a Harry Potter-filmek sztárja szerint Leonardo DiCaprio büdös – Coloré

Durván kiábrándító: a Harry Potter-filmek sztárja szerint Leonardo DiCaprio büdös

2024. 06. 18.

Miriam Margolyes, a Harry Potter-filmek sztárja kollégáit kritizálta, és Leonardo DiCaprio sem maradt ki a sorból.

Miriam Margolyes, a Roxfort Bimba professzora beleszállt a kollégáiba, és sokukról megfogalmazott kritikát, amik nem épp építő jellegűek. Leonardo Dicaprióról például azt mondta, hogy büdös. Ez úgy derült ki, hogy együtt dolgozott vele 1996-ban a Rómeó és Júliában.

Kicsit büdös volt, mert Mexikóban nagyon meleg volt, és a fiatal fiúk nem illatosítják magukat, nem mossák meg minden porcikájukat.

A színésznő tehát elismerte, hogy DiCaprio igencsak fiatal volt a Rómeó és Júlia forgatásán, így talán ifjú korának volt köszönhető, hogy nem figyelt oda a higiéniára.

Nem csak Leonardo DiCaprio kapta meg a magáét

A csípős nyelvű nyolcvankét éves színésznő nem finomkodott, amikor kollégái kerültek szóba. Szerinte a Harry Potterben Félig fej nélküli Nicket alakító John Cleese besavanyodott, és személyisége mérgező másokra nézve. Mint mondta, régebben zseniális komikus volt, de mostanra jelentéktelenné vált. Mick Jaggerről sincs jó véleménnyel a színésznő, aki többször találkozott a Rolling Stones sztárjával a színfalak mögött. Mint mondta, rendkívül barátságtalan alak, és nem bánt jól az akkori barátnőjével.

Miriam Margolyes rendesen beleszállt kollégáiba, az élükön Leonardo DiCaprióval / Kép forrása: Jeff Overs / Getty Images
Miriam Margolyes rendesen beleszállt kollégáiba, az élükön Leonardo DiCaprióval / Kép forrása: Jeff Overs / Getty Images

Arnold Schwarzenegger is kapott a színésznőtől, ugyanis szerinte a Terminátor egy próba során direkt ráült, és gázokat eregetett az a arcába csak azért, mert a színésznő elájult egy forgatáson, és ez nem tetszett az egykori kormányzónak.

Steve Martin is terítékre került, ugyanis az egykori Bimba professzor szerint A rémségek kicsiny boltja forgatásán ,,igazi szemétláda” volt a színész. Mindennek ellenére tehetségesnek tartja, ám a maximalizmusa miatt nem nyerte el teljes mértékben a színésznő tetszését.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/leonardo-dicaprio-budos-harry-potter/