Barion Pixel Nem egy Mary Poppins Katalin és Vilmos dadája: szigorúan neveli a rákbeteg hercegnő gyermekeit az életre – Coloré

Nem egy Mary Poppins Katalin és Vilmos dadája: szigorúan neveli a rákbeteg hercegnő gyermekeit az életre

2024. 06. 11.

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeit szigorú dara neveli, akinek a tanácsaira a hercegi pár is hallgat.

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagy segítségét veszik a dadusuknak, aki az Egyesült Királyság egyik legjobb szakembere a gyermeknevelés kapcsán. Mint kiderült, az ő szabályai alapján neveli három csemetéjét a pár.

A híres dadus a Norland College hároméves képzésén sajátította el a nevelés fortélyait. Ebből az iskolából olyanok kerülnek ki, akik évtizedek óta segítik a királyi családot a gyermeknevelési kérdésekben, de rajtuk kívül a brit felső tízezer is igénybe veszi tudásukat.

Katalin hercegné dadája

A titokzatos dadus nem hisz a kiabálásban, így a szülőket is arra tanítja, hogy ne emeljék fel a hangjukat. Ez alól azonban a gyerekek sem kivételek, hiszen ha kiabálnak, megszakad a kommunikáció, így normális hangon kell szólniuk a szüleikhez és a társaikhoz is.

Katalin hercegné mindhárom gyermekének saját kezűleg készíti a tortát / Kép forrása: Pool / Getty Images
Katalin hercegné és Vilmos herceg az Egyesült Királyság legjobb dadusaitól kap tippeket / Kép forrása: Pool / Getty Images

Ha konfliktus adódik, az úgynevezett ,,beszélgetőkanapén” kell azt megoldani, ahol őszintén elmondják, mit éreznek. A módszer segítségével elkerülhető, hogy büntetés vagy sarokba állítás legyen a vita vége.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images