Barion Pixel Jennifer Lopez Elizabeth Taylor tragikus sorsára juthat? Úgy tűnik, Ben Affleck felmelegítve se jó; nyakukon a második válás! – Coloré

Jennifer Lopez Elizabeth Taylor tragikus sorsára juthat? Úgy tűnik, Ben Affleck felmelegítve se jó; nyakukon a második válás!

2024. 05. 27.

Úgy tűnik, csak pillanatokra találja meg a boldogságot Jennifer Lopez. Az 54 éves díva élete megdöbbentő összefüggéseket mutat a néhai Elizabeth Taylor életével. A 2011-ben elhunyt kétszeres Oscar-díjas színésznő ugyanolyan peches volt a szerelemben, mint J.Lo, aki úgy tűnik, másodszor is el fog válni Ben Afflecktől.

Celebrity Sightings In New York March 30, 2024
Ben és Jennifer újra elhidegültek egymástól, Getty

Jennifer Lopez és Elizabeth Taylor tragédiája

A két díva tehetségét mindenki istenítette; Taylor a legnagyobb színésznők egyike volt, míg Lopez korunk legmeghatározóbb popikonja. A sikernek azonban komoly ára van; mindketten rajongásig szerettek egy-egy férfit, akikkel se veled, se nélküled kapcsolatban életek évtizedeken át. Frissen jött a hír, hogy Ben Affleck elköltözött Jennifertől, ami azt jelenti, küszöbön a sztárpár második válása, dacára annak, hogy alig két éve, 50 körül találtak ismét egymásra. Ben és Jennifer a kétezres évek elején alkottak egy pár, bár akkor nem házasodtak össze, ( voltak olyan titkos pletykák, hogy megvolt a kézfogó nem sokkal a szakítás előtt) és mindenki álompárként kezelte őket. A szakítás állítólag Ben alkoholizmus miatt történt és a rossznyelvű pletykák szerint az 52 éves színész zsebét megint nagyon húzza az a bizonyos laposüveg.