Barion Pixel Az Igazából szerelem sztárja 20 évvel azután, hogy Mia úrnőt játszotta, teljesen felismerhetetlen – Coloré

Az Igazából szerelem sztárja 20 évvel azután, hogy Mia úrnőt játszotta, teljesen felismerhetetlen

2023. 12. 24.

Heike Makatsch színésznő mellett elmennénk az utcán, ha csak az a kép él bennünk róla, ahogy a híres karácsonyi filmben, az Igazából szerelemben szerepelt.

Szinte felismerhetetlenül néz ki 20 évvel azután, hogy Miát alakította az Igazából szerelem című ünnepi sikerfilmben. A most 52 éves Heike Makatsch megvált jellegzetes, sötét bobjától, szőkés, hosszabb, vadóc tincseket visel, ami hasonló Meg Ryan ikonikus 2000-es évekbeli megjelenéséhez, vagy akár a hazai énekes-színésznő, Péterfy Bori frizurájához.

Heike alakította a kissé pikáns, sötétbarna hajú Miát, akinek viszonya volt a házas főnökével, Henryvel, akit a néhai Alan Rickman játszott. Ez a film egyik leghíresebb és legpusztítóbb jelenetéhez vezetett el, amikor Henry felesége, Karen (Emma Thompson) szembesült a viszonnyal.

Igazából szerelem
Forrás: UIP-Duna Film

Harry ugyanis karácsonyra egy arany szív medalionnal készül Miának, miután a lány elmondja a híres sorát:

Nem olyasmit akarok, amire szükségem van. Az kell, amit akarok – valami szépet.

Amikor Karen felfedezi a nyakláncot Harry kabátzsebében, biztos benne, hogy neki vásárolta. Ám karácsony napján felbontva az ajándékát, megdöbbenve látja, hogy CD-t kapott. A megsemmisült Karen ráébred, hogy egy másik nőé az ékszer, Mia pedig önelégülten a nyakába teszi a medált.

A film sikere után Heike Makatsch számos filmben és tévésorozatban szerepelt szülőhazájában, Németországban, illetve állandó szereplője lett országos divatbemutatóknak is.

Az ötvenes éveiben járó színésznő a mai napig nagyon menő és divatos. Korábban 7 évig járt a James Bond filmek sztárjával, Daniel Craiggel. Van két lánya is Max Martin Schröder-től, aki a Tomte nevű indie zenekar tagja.

Heike Makatsch
Forrás: Gerald Matzka/Getty Images

Tudvalevő, hogy az Igazából szerelem folytatása készülőben van, vagyis akár az is lehet, hogy Mia karaktere ismét látható lesz a nagy sikerű film második részében.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: UIP-Duna Film