Barion Pixel Ez Helen Mirren 5 tanácsa a kiegyensúlyozott élethez – Coloré

Ez Helen Mirren 5 tanácsa a kiegyensúlyozott élethez

2024. 01. 14.

A 78 éves, máig aktív Helen Mirren 40 felett lett igazi A-listás Hollywoodban, személyisége és tehetsége lenyűgöző.

Helen Mirren neve egyet jelent Hollywoodban az elegáns, visszafogott mégis humoros személyiséggel, a briliáns színészi tehetséggel, a méltón idősödés bájával, az emberi jogok melletti kiállással. A világsztár több tucat filmsiker főszereplője volt, a mai napig remek szerepeket kap és emberek milliói figyelnek rá. Helen Mirren sok értékes gondolatot és tanácsot megosztott már a médiával és a rajongókkal, ezekből szemezgettünk.

Önbizalom

Azt tanácsolom a fiataloknak, a fiatal nőknek, legyenek magabiztosak. Bárcsak az lettem volna fiatal koromban, főként a férfiakkal szemben. Rettenetesen sokat tűrtem, és sok olyanba belementem, amit valójában nem szerettem volna. Nem kell mindig túl udvariasnak lenni, álljunk ki magunkért!

A kinézet

Nem vagyok gyönyörű, sosem voltam az. De jól néztem ki, és szeretnék így maradni. Ez belülről fakad, a kinézetünk megváltoztatása nem tesz láthatóbbá. Utálom a „szépség” szót, mert nem vagyunk egyformák, szépek. Az emberek megragadnak ott, ahogy a húszas-harmincas éveikben néztek ki, és görcsösen ragaszkodnak, akár test másítás árán is – mondta egy interjú során Helen Mirren.

Helen Mirren
Forrás: Gisela Schober/Getty Images

A sportról

Rendszertelenül sportolok, néha elkap és csinálom fél évig, így a diétás étkezést. De valójában az a lényeg, hogy mindig van lehetőség erre. Mindaddig rendben leszel, amíg csak egy kicsit mozogsz. Például csak a sorban állva, megfeszítesz elernyesztesz. Öt perc is számít.

Az idősödésről

Az van, hogy vagy fiatalon halsz meg, vagy megöregszel. És hát én már nem fogok fiatalon meghalni. Nagyon szeretném látni, mi jön még. Tehát ha ennek az az ára, hogy öregszem, akkor szívesen fizetem. Az idősebb színésznőknek arra kell törekedni, hogy megváltoztassák a női szerepeket a való életben is, mert amikor a szerepeik megváltoznak, több színészi szerep is megjelenik számukra.

Helen Mirren
Forrás: Vera Anderson/Getty Images

Az öltözködésről

Ha gyors önbizalom tunning kell, vegyél egy pár új magassarkút! A cipők nagyon gyakran meghatározzák, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben, mi nők. Legyen öniróniád. Soha nem veszek rövidnadrágot, max titokban, otthon, mert borzalmasak a lábaim! Jó focista lettem volna, mert deréktól lefelé úgy nézek ki…

Forrás: Woman and home

Borítókép forrása: Albert E. Rodriguez/Getty Images