Barion Pixel Megvan az Emily Párizsban 3. évadának pontos premierdátuma – Coloré

Megvan az Emily Párizsban 3. évadának pontos premierdátuma

2022. 09. 26.

A Netflix új előzetessel rukkolt elő az Emily Párizsban 3. évadából, amelynek végre a pontos premierdátumát is elárulták.

Az Emily Párizsban a streaming szolgáltató egyik legnépszerűbb produkciója, amely könnyed történetének köszönhetően a karantén időszak alatt pezsdítően hatott a nézőkre. A főszereplő Lily Collins pedig új szintre emelhette vele a színészi karrierjét, amelyet aztán számos nagyobb szerep is követett. Lily Collins az Emily Párizsban után olyan szerepeket kapott, mint a Váratlan szerencse, az Örökség, A jeges élet, és a kritikusok által is elismert szintén Netflixes produkció, az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című alkotások.

Az Emily Párizsban egy fiatal nő történetét követi nyomon, aki álommunkát kap Párizsban. Természetesen a munka mellett a szerelem keresése is fontos szerepet kap a sztoriban. A második évad is követte a siker útján az elsőt, most pedig csak egy lépés választ el minket a folytatástól.

Emily Párizsban
Forrás: Northfoto

A rövid előzetesben Emily elgondolkozik azokon az új kihívásokon, amelyekkel a 3. évadban szembe kell néznie, mivel kénytelen választani két férfi és két karrierút között. De nemcsak ez csigázhatja fel a rajongókat, hanem Emily új külseje is. A kétségbeesés és a zűrzavar pillanatában Emily úgy dönt, hogy frufrut vágat. Miközben próbálja meggyőzni magát, hogy a döntés az ő akaratából fakad, hogy ezzel is alkalmazkodjon a francia divattrendekhez, egyértelmű, hogy élete stresszes időszaka miatt dönt az új haj (vagyis a változás) mellett.

Collins és Laviscount mellett Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery és Camille Razat is visszatérnek. Az Emily Párizsban előző évadai a megjelenésük után a Netflix Top 10-es listájára kerültek.

De, ami ennél is fontosabb: az Emily Párizsban 3. évada december 21-én érkezik a Netflixre. Tehát igazi karácsonyi előajándék lesz mindenkinek, aki él-hal a szériáért.

Emily Párizsban
Forrás: Northfoto
Forrás: collider.com
Borítókép forrása: Northfoto