Barion Pixel Elle Fanning szinte felismerhetetlen új szerepében – Coloré

Elle Fanning szinte felismerhetetlen új szerepében

2022. 01. 21.

Az ifjú szőkeség, Elle Fanning karrierje meredeken ível felfelé, és most egy igazán nehéz karakter megformálására készül.

Elle Fanning pontosan úgy néz ki, mint Michelle Carter, akit következő sorozatában megformál.

2016 Neon Demon Movie Set
Forrás: Northfoto

Az első képek pedig már meg is érkeztek a nemsokára debütáló The Girl From Plainville című produkcióból, amely a Hulu streaming szolgáltatón lesz elérhető. A szériában egyébként teljesen felismerhetetlen lett a 23 éves színésznő, akit olyan filmekben csodálhattunk eddig meg, mint a Demóna vagy a Neon Démon című horrorfilm.

A The Girl From Plainville című minisorozatot Michelle Carter példátlan „sms-öngyilkossági” esetének igaz története ihlette. A Jesse Barron Esquire cikke alapján készült limitált széria Carter és Conrad Roy III kapcsolatát mutatja be, valamint azokat az eseményeket tárja fel, amelyek a halálához vezettek. Később a nőt gondatlanságból elkövetett emberölés miatt el is ítélték.

A sorozatban Elle Fanning mellett olyan sztárok tűnnek fel, mint Chloë Sevigny – Lynn Roy szerepében, Colton Ryan – Conrad “Coco” Roy III-ként, Cara Buono – Gail Carterként, Kai Lennox – David Carterként és Norbert Leo Butz – Conrad “Co” Roy II-ként.

2016 Neon Demon Movie Set
Forrás: Northfoto

A Hulun bemutatkozó produkció egy újabb árnyoldalát mutatja majd be a mai technológiai társadalomnak és a (nem csak) fiatalok meggondolatlan viselkedésének a közösségi médiában.

Forrás: deadline.com