Barion Pixel Ed Sheeran összeomlott, miközben felesége betegségéről, és legjobb barátja hirtelen haláláról beszélt a Disney+ új doku-szériájában – Coloré

Ed Sheeran összeomlott, miközben felesége betegségéről, és legjobb barátja hirtelen haláláról beszélt a Disney+ új doku-szériájában

2023. 03. 22.

A 32 éves brit sztár, Ed Sheeran egy autó hátuljában zokog a május 3-án megjelenő The Sum Of It All című sorozat érzelmes előzetesében.

Ed Sheeran könnyekben tört ki, amikor felesége, Cherry Seaborn egészségügyi problémáiról és legjobb barátja, Jamal Edwards haláláról beszélt egy új, négyrészes dokumentumsorozatban, amit a Disney+-on streamelhetnek az erre kíváncsiak.

Sheeran nemrég azt nyilatkozta, hogy spirálszerű depresszióba esett, miután feleségénél daganatot diagnosztizáltak terhessége alatt, az áldott állapot pedig nyilvánvalóan késleltette a kezelést. A csapások azonban ezután sem kerülték el, ugyanis első mentora, Jamal Edwards 2022 februárjában, szívrohamban meghalt.

Ed Sheeran
Forrás: Northfoto

A The Sum Of It All friss előzetesében a suffolki születésű énekes-dalszerző zokogva birkózik meg barátja halálával, amit nehezített a felesége, Cherry egészségügyi harca, amit második gyermekük, Jupiter születésekor vívott.

Ezután láthatunk egy jelenetet arról, ahogy Ed Sheeran sír a színpadon, és Cherry azt mondja:

Soha nem láttam sírni a színpadon.

Majd hozzáteszi:

Nem volt még ideje feldolgozni a történteket és megbékülni.

A feleség többször is feltűnik majd a sorozatban, ahogy a gyerekeik is. Elmesélik, mennyire nyomasztó és félelmetes időszak volt, mikor Cherrynél daganatot találtak. A hat hét múlva megjelenő négyrészes sorozat bemutatja Ed Sheeran útját a sztárságig, felölelve az elmúlt év tragédiáit is.

Ed Sheeran felesége
Forrás: Northfoto

Az előzetes azzal kezdődik, hogy Ed a gyerekkoráról beszél, például, hogy korábban dadogott, és azt mondja, teljesen valószínűtlen volt, hogy egy ilyen srácból egyszer popsztár lesz. Ed gyerekkori videóit olyan klipek tarkítják, amelyeken már színpadon állva látható a teltházas turnéja során.

A filmben a világsztár mesél arról is, hogyan találkozott legjobb barátjával, Jamallal, aki az első nagy áttörést okozta számára, tavalyi hirtelen halála előtt. Jamal, aki zenei producer volt és a Loose Women sztárjának, Brenda Edwardsnak a fia, 2022 februárjában, 31 évesen, kokain és alkohol miatti szívleállásban hunyt el.

Ed Sheeran a közelmúltban bejelentette hatodik stúdióalbumának kiadását, és azt is elárulta, hogy a dalokat személyes tragédiák ihlették. Felfedte, hogy a Subtract névre keresztelt album első kislemezét néhai barátjának, Jamalnak szenteli, róla szól az Eyes Closed című dal, mely március 24-én jelenik meg.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto