Barion Pixel Készül a Démonok között 4. része, mégpedig ezekkel a sztárokkal – Coloré

Készül a Démonok között 4. része, mégpedig ezekkel a sztárokkal

2022. 10. 31.

Természetesen David Leslie Johnson-McGoldrick írja a forgatókönyvet James Wannal és Peter Safrannal, vagyis azzal a filmkészítő csapattal, akik az eddigi Démonok között filmek mögött is állnak.

Ha egy franchise ennyire sikeres, mint a Démonok között, vétek lenne nem folytatni. Pláne, hogy világszerte kétmilliárd dolláros bevételt produkáltak eddig a filmekkel. A Démonok között univerzuma szépen kinőtte magát az évek során, hiszen ide tartozik az Annabelle-trilógia is, illetve az Apáca, melynek jelenleg is forog a második része. Most pedig végre a Démonok között következő félelmetes etapja is jön, amelyről a legfontosabb információkat már tudni lehet.

A Démonok között filmek Ed és Lorraine Warren házaspár valódi történetein alapulnak, akik paranormális eseteket vizsgáltak. Patrick Wilson és Vera Farmiga alakította a Warreneket az előző három filmben, valamint az Annabelle 3. című spinoffban is. Azt, hogy a negyedik rész is Warrenékhez kötődik-e majd, és hogy a páros várhatóan felveszi-e újra a szerepét, egyelőre nem lehet tudni. Ugyanakkor Patrick Wilson nemrégen készült interjúja alátámasztani látszik, hogy mindketten visszatérnek karaktereik bőrébe.

Démonok között
Forrás: Northfoto

Az első rész 2013-ban Warrenék nyomozását mutatta be az enfieldi szellemjárás ügyében. Ezt követte a második film (2016), mely az amityville-i kísértetház történetét dolgozta fel. A 2021-es harmadik etapban Arne Cheyenne Johnson gyilkossági perét járták körül, amely az első olyan amerikai gyilkossági per volt, amelyben a bíróságon démoni megszállottságot hoztak fel védelemként. Így egészült ki a Démonok között trilógiává.

Démonok között
Forrás: Northfoto

Johnson-McGoldrick rendező olyan filmeket készített, mint az Árva, de dolgozott az Aquamanen is. A Jason Momoa főszereplésével taroló DC szuperhős visszatérése, az Aquaman 2 forgatókönyve is az ő műve, melynek végeredménye hamarosan látható lesz a mozikban, de készül a Flash, a villám folytatása is.

A következő rész színészei között egyébként sokan látnák Ewan McGregort, Rebecca Fergusont, akik az Álom doktor című horrorban bizonyítottak, de a rajongók szerint a műfaj egyik friss üdvöskéje, Jenna Ortega is beleillene a franchise arculatába.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto