Barion Pixel Mondj igent! Erre a 3 csillagjegyre vár esküvő 2024-ben a legnagyobb valószínűséggel – Coloré

Mondj igent! Erre a 3 csillagjegyre vár esküvő 2024-ben a legnagyobb valószínűséggel

2024. 06. 12.

Ásó, kapa, nagy kaland lesz ez az új év, ha igaz, amit az asztrológusok jósolnak egyes csillagjegyeknek.

A kozmikus égi táncban a csillagjegyekre mindig újabb és újabb meglepetések várnak. Lehet, hogy még szerelemre áhítozol, pedig a csillagokban már ott a végzeted, ami akár be is teljesedhet ebben az évben. Az ember társas lény, és még ha nem is hisz a sírig tartó párkapcsolatban, mindenki vágyik időszakosan a rózsaszín ködre, hogy valakinek ő legyen a legfontosabb, legkedvesebb, legértékesebb. És akadnak még ma is szép számmal olyanok, akik a rossz statisztikák ellenére is vágynak a házasság intézményére. Vajon a most következő három csillagjegy képviselői, mit gondolnak erről? Ugyanis számukra eljöhet 2024-ben a nagy kérdés: hozzám jössz?

csillagjegy, esküvő
Forrás: Getty Images

Kos

A Kos, az állatöv tüzes és kalandvágyó úttörője, a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozik az új esztendőben, központi szerepet kap még a házasság reflektorfényében is. A merész és szenvedélyes természetükről ismert Kosok valószínűleg lelkesedéssel fogadják majd a házasság gondolatát. Habár nehezen kötik le magukat és szabadszelleműek, ha szerelmesek, akkor boldogan hajtják igába fejüket. A Kos energiája fertőző, és úgy tűnik, hogy a szerelem lángokban áll majd ezekben az egyénekben a következő évben, szóval vagy megégetnek valakit, vagy a szerelem tüzében éghetnek közösen.

csillagjegy, esküvő
Forrás: Getty Images

Mérleg

A Mérleg, az egyensúly és a harmónia csillagjegye, kecsesen léphet be a házassági lehetőségek tárházába 2024-ben. A Vénusz, a szerelem bolygója uralma alatt a Mérlegek romantikus személyek, akik várják, hogy valaki elragadja őket, felemelje és magához láncolja a szerelem kötelékében. A kozmikus erők idén összehangolják a Mérleg esélyeit arra, hogy egyensúlyt kapjanak kapcsolataikban, így a következő évben jó eséllyel a házasulók csapatát erősítik majd.

Halak

2024-ben a házasság okozta boldogságában készülnek úszkálni a Halak. Ez az intuitív és együttérző természetű zodiákus valószínűleg mély kapcsolatokat teremt, ami nagyobb eséllyel vezet a házasság szent fogadalmához az oltárnál. Az égi árapály a Halaknak kedvez, így figyelemre méltó jelöltté válnak azok előtt, akik mélyebb érzelmi kapcsolatot keresnek, vagyis akik a nagy Ő-t kutatják. Ideje kitárni a szívüket és bízni az élet folyásában, ami a beteljesüléshez vezet.

Borítókép forrása: Getty Images