Barion Pixel Courtney Love azt állítja, hogy Brad Pitt anno kirúgta őt a Harcosok klubja című filmből, és az okát is elmondta – Coloré

Courtney Love azt állítja, hogy Brad Pitt anno kirúgta őt a Harcosok klubja című filmből, és az okát is elmondta

2022. 12. 31.

Az 58 éves híresség, Courtney Love állítja, hogy eredetileg övé volt az a szerep, amit végül Helena Bonham Carter játszhatott el.

Brad Pitt és Edward Norton hatalmas sikert ért el a Harcosok klubjával 1999-ben, ami azóta is egy etalon film a rajongók körében. A női főszereplő Helena Bonham Carter volt, aki Marla Singert alakította. Courtney Love színész-énekesnő most kiteregette a szennyest, mert állítólag ő kapta eredetileg Marla szerepét, és jóban volt Edward Nortonnal. Brad Pitt azonban megtorpedózta őt és így kikerült a projektből.

Courtney Love
Forrás: Northfoto

Brad Pitt akkoriban nagyon szeretett volna életrajzi filmet készíteni Kurt Cobainről, a tragikusan fiatalon elhunyt zenészről, aki a Nirvana frontembere és Courtney házastársa volt. Az énekesnő azonban elég bántó módon közölte Pittel, hogy ehhez nem járul hozzá és nem vesz részt a film elkészítésében. Love szerint ez az oka annak, hogy végül a Harcosok klubjában nem rúghatott labdába.

Harcosok klubja c. film
Forrás: Northfoto

A filmhez közel álló források szerint azonban a színésznő kiválasztása rendezői döntés, Pitt szava nem lehetett volna amúgy sem döntő. Courtney Love-ot ugyan castingolták a szerepre, de mellette például Reese Witherspoont, Winona Rydert és Janeane Garofalot is. Edward Norton valóban szerette volna, ha Love lesz a főszereplő, mivel jó barátok voltak, a produkciós iroda pedig Witherspoon nevét gondolta a legjobb döntésnek, de a Doktor Szöszi sztárja visszalépett a lehetőségtől. Végül Helena lett a befutó.

Courtney Love és Kurt Cobain
Forrás: Northfoto

Brad Pitt azóta sem tett le teljesen egy Kurt Cobain film elkészítéséről, legutóbb 2020-ban tárgyalt erről egy gyártó céggel. Courtney Love nem sok filmben szerepelt, de legnagyobb sikeréért, a Larry Flynt, a provokátorért még Golden Globe díjra is jelölték.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto