Barion Pixel ,,Nagyon sokszor meglátogat engem” – Courteney Cox-t a rendszeresen kísérti Matthew Perry szelleme – Coloré

,,Nagyon sokszor meglátogat engem” – Courteney Cox-t a rendszeresen kísérti Matthew Perry szelleme

2024. 06. 02.

Courteney Cox elárulta, hogy a mai napig beszél Matthew Perryhez.

Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája nemcsak a sorozatban volt Matthew Perry jó barátja, hanem az életben is. Mindig is kihangsúlyozta, hogy mennyire hálás, amiért éveken át együtt dolgoztak. Mint mondta, tavaly elhunyt kollégája gyakran látogatja őt.

Beszélek anyukámmal, apukámmal és Matthew-val. Úgy érzem, hogy rengeteg ember van, akik szerintem vezetnek minket.

Mint mondta, biztosan érzi, hogy Changler Bing megformálója nem hagyta el teljesen a Földet, és közöttünk van.

Courteney Cox és Matthew Perry kapcsolata

A két színész a Jóbarátokban egy párt alakított, ugyanis egy idővel a barátságukból szerelem, majd házasság lett. Sokat dolgoztak hát együtt, és az életben is igencsak jól kijöttek egymással, sőt, pletykák szerint Matthew Perry valóban gyengéd érzelmeket táplált kolléganője iránt.

A Jóbarátok éppen idén húsz éve, hogy véget ért, és ez nemcsak a szereplőket, hanem a rajongókat is emlékeztette az idő múlására.

Courteney Cox és Matthew Perry a való élétben is igazi barátok voltak / Kép forrása: NBC / Getty Images
Courteney Cox és Matthew Perry a való élétben is igazi barátok voltak / Kép forrása: NBC / Getty Images

A legutolsó közös jelenetükben Monica és Chandler kiürített lakásában vannak, és mindannyian leteszik a kulcsokat a konyhapultra. Matthew Perry külön kérte, hogy ő mondhassa a sorozat utolsó szavát. Ez akkor történik, amikor Rachel megkérdezi, hogy ne igyanak-e egy kávét, mire a sorozat Chandlere teljes természetességgel rávágja: hol?

A tíz éven át tartó sorozat a mai napig éppolyan népszerű, mint annak idején, és a színészek éppúgy barátok, mint amilyennek a sorozatban láthattuk őket. Nem csoda hát, hogy rendkívüli módon megrázta őket Matthew Perry halála, éppen ezért nem tudták, megünnepeljék-e az ikonikus sorozat végének huszadik évfordulóját. Egyelőre úgy tudni, hogy valamilyen módon mindenképpen megemlékeznek majd róla, és ebben bizonyosan Matthew Perry is komoly szerepet kap.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/courteney-cox-szellem-matthew-perry/